0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεσποινίς (ή κυρία), η εξ αποστάσεως εκπαίδευση (της οποίας είμαι υπέρμαχος και σχετικά καλός γνώστης...) δε μπορεί να γίνει υποχρεωτική και να αντικαταστήσει τα μαθήματα στην παρούσα φάση. Το έγγραφο του ΙΝΕΔΙ
Αδερφέ το topic λέει πληρωμές εδώ ναι?
Κράτα την ουσία και άσε τι λέει το τοπικ. Απάντησα σε συνάδελφο, δεν άνοιξα έγώ το θέμα αυτό στο τόπικ! Αν τώρα εσένα σε απασχολεί το αν γράφτηκαν 3-4 σχόλια εκτός τόπικ, δεν έχω λόγια. Είπαμε θα πληρωθούμε τέλος του μήνα ή μέσα Απρίλη..Το πρόβλημα δεν είναι το προηγούμενο εξάμηνο αλλά αυτό που έχει παγώσει..Εδώ αν πληρωθούμε τα Χριστούγεννα θα μαστε και ευχαριστημένοι.Τουλάχιστον να μη χάσουμε ούτε 1 ευρώ, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε τις ώρες αβαβα.. και να απαιτούμε και λεφτά. Θα γίνουν όλα κανονικά, το εξάμηνο δε θα χαθεί, απλά ας κινητοποιηθούν και κάποιοι με τα εξ αποστάσεως ώστε να μη παγώνει και η διεργασία της μάθησης.
Πραγματικά εύχομαι να μπει σύντομα αξιολόγηση των καθηγητών, γιατί με αυτά που ακούω εδώ μέσα δεν έχω λόγια...Έτσι και δει κανένας σπουδαστής αυτά που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα θα φρίξει. Τι σημαίνει δεν έχω ίντερνετ, έχετε υπόψιν σας σε ποια εποχή ζούμε; Τι σχέση έχει ο κορονοϊός με τα εξ'ασποστάσεως; Ξέρουν όμως κάποιοι να ξοδεύουν τα δεδομένα του κινητού τους εκεί που θέλουν, μη μου λέτε δεν έχουν όλοι ιντερνετ. Αν δεν ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστές (όχι να είναι πληροφορικάριοι) τότε με συγχωρείτε αλλά δεν κάνουν για καθηγητές όχι σε ΙΕΚ ούτε σε Δημοτικό, τέλος! Και επαναλαμβάνω έχουμε υποχρέωση απέναντι στους σπουδαστές μας αλλά και στους εαυτούς μας να κρατήσουμε ζωντανή τη μαθησιακή διεργασία. Είχα ανεβάσει κάποια λινκ τα οποία δεν απαιτούν τίποτα φοβερό ούτε από θέμα σύνδεσης ούτε από θέμα PC (προσωπικά μπαίνω με Pc δεκαετίας, τα κινητά σας είναι πιο γρήγορα!). Όταν με το καλό επιστρέψουμε όσο χρόνο θα χουμε θα πρέπει να καλυφθούν τα εργαστηριακά μαθήματα τα οποία εξ 'αποστάσεως δεν γίνονται, προφανώς! Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο σήμερα και ήταν σαφείς, ότι δηλαδή θα πρέπει να καλύψουμε ώρες εξ'αποστάσεως, γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε πότε επιστρέφουμε.
Πρώτον , το email που μας έχει προωθηθεί από το ΙΝΕΔΙ
Άρα μπορείτε και δεν το κάνετε για αντίδραση..Ωραία συμπεριφορά μπράβο! Το ΙΝΕΔΙ
Είστε σίγουρα συνάδελφος; ούτε η πιο "κακιά" διευθύντρια δε θα μιλούσε έτσι! Έχουμε να πληρωθούμε ένα χρόνο και δεν τρέχει τίποτα! Επίσης δεν ξέρουμε καν αν θα μετρήσουν αυτές οι ώρες. Στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ όπως θα είδατε οι ώρες θα μετρήσουν κανονικά, οι συνάδελφοι πληρώνονται κάθε μήνα και η εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση μετά το Πάσχα. Εμεις είμαστε κανονικοί δούλοι!
Υπάρχει συνάδελφος που έχω εργαστεί στο παρελθόν καθηγητής πληροφορικής που στο σπίτι δεν έχει ίντερνετ (μόνο από την εργασία του συνέεται) και έχει κινητό νόκια 3110. Εϊναι καλός συνάδελφος και στο πάνω ταβάνι της λίστας ...