0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας, αυτό με τη βαθμολογική (θεωρητικά τουλάζιστον) ισχύει. https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/dimosio-pii-ypallili-dikeounte-tachyteres-proagoges/ Κοιτάζοντας όμως το δικό μου βαθμό και ρωτώντας και δυο τρεις συναδέλφους, βρισκόμαστε όλοι στον βαθμό Α. Επομένως δεν ξέρω τι και αν ισχύει.
εγώ το κατέθεσα και μου αναγνωρίστηκε η συνάφεια. Δεν θυμάμαι αν το χαρτί της αναγνώρισης ανέφερε κάτι για βαθμολογική εξέλιξη. Φαντάζομαι αν έχει ένα μεταπτυχιακό σε εκπαίδευση ενηλίκων ή επαγγελματικό προσανατολισμό, θα βοηθήσει αν ζητάς απόσπαση σε ΣΔΕ.
. Η συνάφεια θα αναγνωριστεί όσα μεταπτυχιακά κι αν καταθέσει κάποιος. Οικονομικά αποτελέσματα θα υπάρξουν μόνο για το ένα μεταπτυχιακό, όπως και βαθμολογικά.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην αναγνωριστεί η συνάφεια και να κάνεις ένσταση σε τριμελής επιτροπή του ΑΣΕΠ . Μην τα θεωρείς όλα δεδομένα ,ενώ δεν είναι .
Προφανώς δεν αντιλήφθηκες τι έγραψα αλλά ούτε τι αναφέρει η εγκύκλιος. Οι εκπαιδευτικοί δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της συγκεκριμένης εγκυκλίου, έχουν άλλο βαθμολογικό σύστημα, αυτό του Ν.1566/85. Στο θέμα του ποστ αναφέρει η αναρτησασα ότι πρόκειται για διορισμένη εκπαιδευτικό, άρα, αποκλείουμε εκ των προτέρων το βαθμολόγιο που ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους (γενικά).Ως προς τη συνάφεια θα σου πω ότι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να μην αναγνωριστεί συνάφεια σε εκπαιδευτικό (συγκριτικά με το δημόσιο γενικά). Στους εκπαιδευτικούς είναι πιο ξεκάθαρα ίσως τα πράγματα και για να φτάσει κάποιος εκπαιδευτικός στην ΤΡΙΜΕΛΗ επιτροπή του ΑΣΕΠ, που αναφέρεις, θα πρέπει να έχει επιλέξει το μεταπτυχιακό του "στην τύχη" (π.χ. φιλόλογος να κάνει μεταπτυχιακό στη γεωπονία). Δε νομίζω ότι ένας εκπαιδευτικός θα λειτουργούσε έτσι, εκτός κι αν έχει δύο τίτλους σπουδών. Στους εκπαιδευτικούς έχου αναγνωριστεί μέχρι και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (δικαίως κατά τη γνώμη μου).Ωστόσο, ναι, υπάρχει η ΤΡΙΜΕΛΗΣ επιτροπή του ΑΣΕΠ αλλά τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών δύσκολα θα απορρίψουν μεταπτυχιακό (δικαίως, θα πω ξανά, κατά τη γνώμη μου).Μπράβο στο Γιώργο !89867/Δ2/ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 7 του άρθρου 5 του Ν. 3848/2010, σχετικά την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας αναπληρωτή και ωρομισθίου στην προαγωγή των εκπ/κών Π.Ε. & Δ.ΕΓια τους εκπαιδευτικούς που κατέχουν μόνο μεταπτυχιακά διπλώματα περισσότερα του ενόςή μόνο διδακτορικά διπλώματα περισσότερα του ενός, συναφή προς το αντικείμενο απασχόλησής τους, δεν είναι δυνατή η μείωση του χρόνου προαγωγής αθροιστικά συνυπολογιζόμενα, αφενός μεν, γιατί η διάταξη του άρθρου 16 παρ. 3γ του Ν. 1566/85 προβλέπει αθροιστική συνδρομή μόνον μεταπτυχιακού διπλώματος και διδακτορικού διπλώματος, αφετέρου δε, γιατί η συνολική μείωση του χρόνου προαγωγής δεν μπορεί κατά την ως άνω διάταξη, να υπερβαίνει την τριετία.
Καλημέρα! Έχω δεύτερο μεταπτυχιακό. Μπορώ να το καταθέσω και να ζητήσω τι; Μπορεί κάποιος να το πάει νομικα και να διεκδικήσει αυτό που ισχύει για τους άλλους δημόσιους υπαλλήλους;