0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όλους ισχύει. Όπου και να δουλεύεις, δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση του συζύγου όπου και να δουλεύει αυτός (δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα),
ΝομιΩ ότι ειδικά για εκπαιδευτικούς, για τους προφανείς λόγους, ζητάνε να αποδείξεις ότι ο σύζυγος δεν μπορεί να πάρει ειδικού σκοπού, όχι απλα ότι δεν θέλει εκείνος να πάρει.
Δεν ισχυει.
[Μου κάνει εντύπωση που δεν είχε ανοίξει θέμα με απορίες τόσο καιρό]Θυμίστε μου λίγο τι γίνεται στην περίπτωση που οι μέρες που χρειαζόμαστε άδεια ειδικού σκοπού (λόγω αναστολής λειτουργίας εκπαιδευτικής μονάδας) δεν είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του 4; Εγώ χρειάζομαι μία εβδομάδα (5 ημέρες) τέτοια άδεια. Η 5η μέρα πως θα μου χρεωθεί;
[Μου κάνει εντύπωση που δεν είχε ανοίξει θέμα με απορίες τόσο καιρό]
Σε περιπτωση που το παιδι εκπαιδευτικου εχει COVID και ειναι σε καραντινα αλλα το τμημα του δεν εχει κλεισει, δικαιουται αδεια ειδικου σκοπου για να το προσεχει; Στην τελευταια εγκυκλιο αποσο καταλαβα η συγκεκριμενη αδεια δινεται στις δυο παρακατω περιπτωσεις - Σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας σχολικής μονάδας ή τμήματος σχολικής μονάδας.- Σε περίπτωση που το τέκνο ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου και παρακολουθεί μαθήματα με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 9 της αριθ. Δ1α/ΓΠοικ. 55254/9-9-2021 ΚΥΑ (
Επαναφέρω το ζήτημα. Πήρε κανένας άδεια ειδικού σκοπού λόγω νόσησης/καραντίνας τέκνου; Τραβάω τα κοτσίδια μου που μου λένε ότι πρέπει να πάω για δουλειά (ο σύζυγος δεν κάνει εξ αποστάσεως να σημειωθεί) επειδή είμαι πλήρως εμβολιασμένη! Και να κάνω λέει τεστ την 5η! μέρα. Και πόσους θα κολλήσω μέχρι τότε και ποιος θα προσέχει τα παιδιά μου;