0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα κριτηρια επιλογής ειναι κια αυτό γγ) υποστήριξη πρακτικής άσκησης φοιτητών: 0,50 μονάδες για κάθε εξαμηνιαία πρακτική άσκηση φοιτητών βάσει βεβαίωσης και έως 2 μονάδες.αυτο σημεινιε αν λάβω από τη σχολή του ΑΕΙ βεβαιωση για διαστήματα σεπτ δεκέμβριος και ιανουαριος ιουνιος 2 βεβαιωσεις ότι ήλθαν φοιτητες στην ταξη μου κλπ ειναι 0,50 +0,50; 1 μόριο τη σχ. χρονιά;
Φυσικά και θα σας πάρουν με μηδέν μόρια. Αφού δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς για πρότυπα πειραματικά. Αναπληρωτές παίρνουν.Θα πάτε με αποσπαση, θα περάσετε αξιολόγηση αλλά του χρόνου πρέπει να κάνετε αίτηση για θητεία με συνέντευξη κτλ. Αν έχετε τόσα λίγα μόρια, δεν ξέρω τι πιθανότητες έχετε. Ειδικά αν ο κλάδος σας δίνει ένα δύο κενά. Πάντως αν σας πάρουν του χρόνου με μονοετή θητεία δεν ξαναπερνατε αξιολόγηση και θα πάρετε αμέσως και τετραετή θητεία .
αν καταλαβα καλα ο k-k-k δεν ειπε, στην παράθεση που ανεβασες, κατι αντιθετο σε αυτο που εγραψες εσυ. Απλα απαντησε στην ερωτηση ενος συναδελφου που αναρωτιονταν αν μετα απο τη ληξη της θητειας σε προτυπο μπορει να κανει αιτηση για βελτιωση ή πρεπει να επιστρεψει στην οργανικη του. Και αν τον ερμηνευσα σωστα, απαντησε οτι μετα τη ληξη της θητειας , πχ την 31/8/25, μπορει να υπηρετησει για το 2025-26 στην οργανικη του ή να καταθεσει αιτηση , αυτην την εποχη, για αποσπαση εντος πυσδε για το νεο διδακτικο ετος και παραλληλα να καταθεσει αιτηση (προς το υπουργειο) τον οκτωβρη του 25 για βελτιωση (για το σχολ ετος 2026-27) δηλ το συμπερασμα ειναι οτι καποιος δυναται να καταθεσει (καποιον) οκτωβρη αιτηση για βελτιωση αρκει να μην υπηρετει, εκεινο το σχολ ετος, σε προτυπο.Εσυ νομιζω απαντησες σε ενα αλλο παραλληλο ζητημα και το οποιο ουσιαστικα προκειται για το ζητημα του αν ξεχρεωνεις την οργανικη σου υπηρετωντας, ερχομενος απο μεταθεση, σε προτυπα
Πήρα μετάθεση ενώ βρισκόμουν με μονοετή θητεία η οποία λήγει στις 31/8Εμείς που υπηρετούμε σε Πρότυπα και Πειραματικά ανήκουμε στη ΔΕΠΠΣ και όχι στο ΠΥΣΔΕ μετάθεσης.Δεν τοποθετούμαστε οργανικά σε σχολείο.Αν τελειώσει η θητεία μας ή δεν την ανανεώσουμε την 1/9 επιστρέφουμε στη ΔΔΕ που ανήκουμε ως μετατιθέμενοι.Επειδή οι δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης έχουν τελειώσει θα πρέπει να περιμένουμε την νέα διαδικασία για οριστική τοποθέτηση. Ναι ξεχρεώνεις τη μετάθεση. Εγώ πήρα μετάθεση πέρυσι ενώ υπηρετώ σε πειραματικό και φέτος πάλι έκανα αίτηση μετάθεσης.
Καταρχάς να ευχαριστήσω όλου για τις απαντήσεις σας. Κατά δεύτερον, όταν παρέλθει η μονοετής (ή τετραετής , ανάλογα τι είναι)θητεία, θα μπορώ να κάνω αίτηση για βελτίωση εντός νόμου; Ή θα πρέπει να επιστρέψω στην οργανική μου;
Μετά τη θητεία η οργανική έχει "ξεχρεωθεί" πια. Επομένως ακόμη και να μη θες να επιστρέψεις εκεί (στην οργανική σου), μπορείς να ζητήσεις απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και στη συνέχεια τον προσεχή Οκτώβρη να αιτηθείς πλέον κανονικά για βελτίωση θέσης.
Μπορεί να υπηρετείς την θητεία μετά από μετάθεση αλλά δεν μπορείς να ζητήσεις βελτιωση
Ξέρετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για θητεία σε πρότυπο; Μετά τον Δεκαπενταυγουστο;