0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τηλεφώνησα στη ΔΕΠΠΣ. Θα προσπαθήσουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας να βγάλουν έναν ανεπίσημο πίνακα με τοποθετησεις. Η επίσημη απόφαση με υπογραφές κτλ στο τέλος Αυγούστου.
Δεν βγήκαν ανανεώσεις για τετραετία. Πάλι οι ανανεώσεις είναι ετήσιες. Δεν το έχω καταλάβει. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι περνάνε κάθε χρόνο αξιολόγηση και τελικά τους δίνουν ένα έτος παραταση ή δεν περνάνε αξιολογηση;Όσον αφορά στα δικά μας, στην ανακοίνωση των τοποθετήσεων με θητεια, φυσικά δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα που μας είπαν τηλεφωνικά για ανακοίνωση μέχρι σήμερα.
Για αυτό και καποιοι πολύ έξυπνα δεν έκαναν θέση για θητεια, δεν πέρασαν συνέντευξη κτλ και έκαναν αίτηση κατευθείαν για αποσπαση ξέροντας ότι θα υπάρχουν κενά. Και μάλιστα άτομα που και περυσι είχαν πάρει αποσπαση. Δεν ασχοληθηκαν με την προκήρυξη για θητεια. Ρίσκαραν βέβαια τυχον πιθανότητα να τους πάρουν τα κενά οι αιτουντες θητεια, αλλά γλίτωσαν από συνεντευξεις και το ψάξιμο στα σαιτ που περάσαμε εμείς όλο το καλοκαίρι.
Όχι, αν διαβάσετε την πρόσκληση για αποσπάσεις που βγηκε πρόσφατα, υπάρχει μόνο μοριοδοτηση προσοντων και όχι συνέντευξη. Συνέντευξη υπάρχει μόνο για τις θέσεις θητείας. Που δεν ξέρω σε τι διαφέρουν από την αποσπαση. Μαλλον σε τίποτα. Αφού μόρια παίρνεις και από τη θητεία και από την αποσπαση σε πειραματικα.
Νομίζω ότι όσοι υπηρετούν με θητεία μπορούν να πάρουν παράταση ή να ανανεώσουν την θητεία τους ενώ οι θέσεις των αποσπασμένων δίνονται κάθε χρόνο σαν κενά.Όσον αφορά τώρα τα μόρια που αναφέρεις εννοείς το +0.5 ή κάτι άλλο;
Εμείς στο σχολείο μας ολοκληρώσαμε τα τρία στάδια αξιολόγησης.Θα έπρεπε κανονικά να μας δοθεί τετραετής ανανέωση.Όμως μια ειδικότητα δεν αξιολογήθηκε καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μας δώσουν την τετραετή ανανέωση. Αν ολοκληρωθεί συνολικά για όλους η αξιολόγηση τότε θα πάρουμε τετραετή ανανέωση