*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις για Πειραματικά  (Αναγνώστηκε 85945 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος popins

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις για Πειραματικά
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 14, 2024, 03:39:40 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:32:55 »

Αποσυνδεδεμένος popins

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 14, 2024, 03:40:51 pm »
Τηλεφώνησα στη ΔΕΠΠΣ. Θα προσπαθήσουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας να βγάλουν έναν ανεπίσημο πίνακα με τοποθετησεις. Η επίσημη απόφαση με υπογραφές κτλ στο τέλος Αυγούστου.
Και εμένα μου είπαν ότι μέχρι σήμερα θα έβγαινε ένας πίνακας με τοποθετήσεις και η υπογραφή θα πάρει κάποιες μέρες
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 14, 2024, 04:33:47 pm από popins »

Αποσυνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 14, 2024, 06:35:34 pm »
Δεν βγήκαν ανανεώσεις για τετραετία. Πάλι οι ανανεώσεις είναι ετήσιες. Δεν το έχω καταλάβει. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι περνάνε κάθε χρόνο αξιολόγηση και τελικά τους δίνουν ένα έτος παραταση ή δεν περνάνε αξιολογηση;

Όσον αφορά στα δικά μας, στην ανακοίνωση των τοποθετήσεων με θητεια, φυσικά δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα που μας είπαν τηλεφωνικά για ανακοίνωση μέχρι σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 14, 2024, 06:47:56 pm »
Δεν βγήκαν ανανεώσεις για τετραετία. Πάλι οι ανανεώσεις είναι ετήσιες. Δεν το έχω καταλάβει. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι περνάνε κάθε χρόνο αξιολόγηση και τελικά τους δίνουν ένα έτος παραταση ή δεν περνάνε αξιολογηση;

Όσον αφορά στα δικά μας, στην ανακοίνωση των τοποθετήσεων με θητεια, φυσικά δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα που μας είπαν τηλεφωνικά για ανακοίνωση μέχρι σήμερα.
Μέχρι τώρα απλά ανανεώνουν νομίζω ανά έτος αξιολογούμενοι μόνο για την υπηρεσιακή τους συνέπεια.
Δεν πρέπει να έχει γίνει αξιολόγηση σε όλα τα πεδία για αυτό και δεν υπάρχουν τετραετείς ανανεώσεις.
Δεν τήρησαν το χρονοδιάγραμμα που υποσχέθηκαν τηλεφωνικά γιατί έτσι...
Το οξύμωρο είναι ότι θα γνωρίζουν στα σίγουρα την τοποθέτηση τους οι αιτούντες απόσπαση έστω και άτυπα και όχι οι αιτούντες για θητεία!
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:32:55 »

Αποσυνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 14, 2024, 07:20:57 pm »
Για αυτό και καποιοι πολύ έξυπνα δεν έκαναν θέση για θητεια, δεν πέρασαν συνέντευξη κτλ και έκαναν αίτηση κατευθείαν για αποσπαση ξέροντας ότι θα υπάρχουν κενά. Και μάλιστα άτομα που και περυσι είχαν πάρει αποσπαση. Δεν ασχοληθηκαν με την προκήρυξη για θητεια. Ρίσκαραν βέβαια τυχον πιθανότητα να τους πάρουν τα κενά οι αιτουντες θητεια, αλλά γλίτωσαν από συνεντευξεις και το ψάξιμο στα σαιτ  που περάσαμε εμείς όλο το καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 14, 2024, 11:18:19 pm »
Για αυτό και καποιοι πολύ έξυπνα δεν έκαναν θέση για θητεια, δεν πέρασαν συνέντευξη κτλ και έκαναν αίτηση κατευθείαν για αποσπαση ξέροντας ότι θα υπάρχουν κενά. Και μάλιστα άτομα που και περυσι είχαν πάρει αποσπαση. Δεν ασχοληθηκαν με την προκήρυξη για θητεια. Ρίσκαραν βέβαια τυχον πιθανότητα να τους πάρουν τα κενά οι αιτουντες θητεια, αλλά γλίτωσαν από συνεντευξεις και το ψάξιμο στα σαιτ  που περάσαμε εμείς όλο το καλοκαίρι.
Είναι σίγουρο ότι δεν περνάνε από συνέντευξη οι αιτούντες απόσπασης; Γιατί γνωρίζω από γνωστή μου πέρσι που είχε κάνει αίτηση για απόσπαση σε πειραματικό τέλη Αυγούστου κ μου είπε ότι πέρασε κανονικά interview.

Αποσυνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 14, 2024, 11:24:10 pm »
Όχι, αν διαβάσετε την πρόσκληση για αποσπάσεις που βγηκε πρόσφατα, υπάρχει μόνο μοριοδοτηση προσοντων και όχι συνέντευξη. Συνέντευξη υπάρχει μόνο για τις θέσεις θητείας. Που δεν ξέρω σε τι διαφέρουν από την αποσπαση. Μαλλον σε τίποτα. Αφού μόρια παίρνεις και από τη θητεία και από την αποσπαση σε πειραματικα.

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 15, 2024, 09:06:07 am »
Όχι, αν διαβάσετε την πρόσκληση για αποσπάσεις που βγηκε πρόσφατα, υπάρχει μόνο μοριοδοτηση προσοντων και όχι συνέντευξη. Συνέντευξη υπάρχει μόνο για τις θέσεις θητείας. Που δεν ξέρω σε τι διαφέρουν από την αποσπαση. Μαλλον σε τίποτα. Αφού μόρια παίρνεις και από τη θητεία και από την αποσπαση σε πειραματικα.
Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 15, 2024, 09:48:27 am »
Νομίζω ότι όσοι υπηρετούν με θητεία μπορούν να πάρουν παράταση ή να ανανεώσουν την θητεία τους ενώ οι θέσεις των αποσπασμένων δίνονται κάθε χρόνο σαν κενά.
Όσον αφορά τώρα τα μόρια που αναφέρεις εννοείς το +0.5 ή κάτι άλλο;
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΠΕ83

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΠΕ83

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 15, 2024, 12:32:23 pm »

Εμείς στο σχολείο μας ολοκληρώσαμε τα τρία στάδια αξιολόγησης.
Θα έπρεπε κανονικά να μας δοθεί τετραετής ανανέωση.
Όμως μια ειδικότητα δεν αξιολογήθηκε καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μας δώσουν την τετραετή ανανέωση. Αν ολοκληρωθεί συνολικά για όλους η αξιολόγηση τότε θα πάρουμε τετραετή ανανέωση

Αποσυνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 15, 2024, 01:00:57 pm »
Νομίζω ότι όσοι υπηρετούν με θητεία μπορούν να πάρουν παράταση ή να ανανεώσουν την θητεία τους ενώ οι θέσεις των αποσπασμένων δίνονται κάθε χρόνο σαν κενά.
Όσον αφορά τώρα τα μόρια που αναφέρεις εννοείς το +0.5 ή κάτι άλλο;

Αυτό το +0.5
Σιγά τα ωά..
Έναν χρόνο για την εμπειρία το κάνω..  Δεν ξέρω αν αξίζει. Θα δείξει... Κανένα μπόνους και καθόλου κίνητρα για να πάρει μόνιμους ένα πειραματικο. Γι αυτό και παίρνουν αναπληρωτες τελικά και έβγαλαν ρύθμιση να καλύπτονται κατά προτεραιότητα και μόνο από αυτούς που τα δήλωσαν και θέλουν να δουλέψουν σε αυτα

Αποσυνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 15, 2024, 01:02:15 pm »
Εμείς στο σχολείο μας ολοκληρώσαμε τα τρία στάδια αξιολόγησης.
Θα έπρεπε κανονικά να μας δοθεί τετραετής ανανέωση.
Όμως μια ειδικότητα δεν αξιολογήθηκε καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μας δώσουν την τετραετή ανανέωση. Αν ολοκληρωθεί συνολικά για όλους η αξιολόγηση τότε θα πάρουμε τετραετή ανανέωση

Δηλαδή συγγνώμη, εσείς φέτος,  παρότι κάνατε αξιολόγηση στα 3 πεδία,  θα ξανακάνετε εκ νέου για να πάρετε την παράταση 4 ετων; 

Αποσυνδεδεμένος Gwgaki

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 15, 2024, 06:21:46 pm »
Στη δήλωση που θα κάνουμε για μόνιμο διορισμό θα υπάρχει και η επιλογή να διοριστούμε σε πειραματικά σχολεία;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182550
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)