0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα συμφωνήσατε οι δυο σας (ελλαςφορεβα και ασεπουλλα);Και το επι πόνου ύφος ''αχ, μωρε, τι κριμα για τους άλλους 5250...''
Αν ισχύει αυτό το νούμερο από εμένα έχεις κέρασμα!!!
Η ειδικότητα μας έχει πληγεί πολλάκις στο παρελθόν. Μάλλον το γνωρίζεις.Τα τελευταία χρόνια γίνονται περίπου 1000 προσλήψεις, αν όχι και περισσότερες, για την κάλυψη των αναγκών στα σχολεία.Όπως και άλλες κοινές ειδικότητες στην α/θμια δεν έχουμε καν οργανικές με αποτέλεσμα να παζαρεύουν τις κατανομές πάνω στα ψευδεπίγραφα οργανικά κενά. Επίσης, οι αλλαγές στα ωρολόγια της β/θμιας πρέπει να αποτυπωθούν στις κατανομές.Οι μόνιμοι διορισμοί, το πλήθος τους εννοώ, αποδεικνύουν συν τοις άλλοις και τη δυναμική της κάθε ειδικότητας.Ασχέτως λοιπόν με το αν διορίζεσαι εσύ ή αν διορίζομαι εγώ με 90 ψωροθέσεις, στο εύχομαι βεβαίως, θα έπρεπε να επικρίνουμε εντονότατα τέτοιες κατανομές και όχι να θριαμβολογούμε δημόσια.Φιλικά. Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
Καλά τώρα με αυτήν την καραμέλα του αγώνα....Ολοι σ'αυτην τη διαδικασια είμαστε και την ίδια επιθυμία έχουμε.Αφήστε πια αυτούς τους κομπασμούς.Μην μας προκαλείτε, κύριοι και κυρίες!!
Του λόγου σου διορίζεσαι;;;
Ειναι διορισμενη ηδη νηπιαγωγος.
Αυτή η Ασεπουλλα τείνει να γίνει ένας θρύλος.Υπάρχει...δεν υπάρχει...είναι νηπιαγωγός στο τέλος του πίνακα....ειναι διορισμένη....είναι φιλόλογος (αυτό το αποκλείω για άλλους λόγους)...Πώς μας τυραννάς έτσι, βρε Ασεπούλα μου γλυκιά....Υ.Γ Ο Μπράτης εκπροσωπεί την Αθμια. Και το σχόλιο για ισοκατανομή ''χτυπάει'' τον ασπονδο φίλο-αιρετό Κορδή....