0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω είμαι σαφής.Συμπληρώνω, ναι στη δημιουργία/επικαιροποίηση οργανικών, όχι σε διορισμό που δεν αντιστοιχεί σε οργανικό κενό, όπως άλλωστε έγινε και στην ειδική.Τα υπόλοιπα, το παρελθόν έχει δείξει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι μπορεί να γίνουν εκ του πονηρού.
δεν υπάρχει κανένας νόμος που τα λέει αυτά
Είναι εκτιμήσεις ότι αν γίνουν τα 1. και 2. κάποιοι θα έχουν έννομο συμφέρον για αίτηση ακύρωσης ή αποζημίωσης.Πρώτον θα πρέπει να πάνε στα δικαστήρια και θα δικαιωθούν μετα 3 χρόνια με κόστος χιλιάρικου, και δεύτερον μπορεί να τους συμφέρει να πάνε διότι δεν θα είχαν άλλο τρόπο να πάρουν μετάθεση στην περιοχή που έγιναν πλεονασματικοί διορισμοί με νόμιμο τρόπο, οπότε ίσως να θέλουν και να γίνει έτσι
Επίσης υπάρχει και το εξής για το αν θέλει. Αν διορίσει σε κενές οργανικές θέσεις με την έννοια αυτή θα πρέπει πρώτα να τις ορίσει - δικαιολογήσει με βάση το νόμο ( μίνιμουμ ώρες α ανάθεσης κτλ). Άρα προκύπτουν θέματα νομικά με βάση την τελευταία εγκύκλιο προσδιορισμού πλεονασμάτων κενών για τις μεταθέσεις, στην οποία μάλιστα οι διευθυντές είχαν ευθύνη. Και επιπλέον γιατί να μπει στη λογική το υπουργείο να λειτουργεί επιλεκτικά για κάποιες ειδικότητες.
Δεν νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι είναι το ρουσφέτι και πως το σύνταγμα και οι νόμοι στοχεύουν να το εμποδίζουν.Γιατί να μπλέξει η υπουργός με τόσα δικαστήρια που θα χάσει για λίγες θέσεις