0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα το τελευταίο doc αρχείο του trust είναι πιο κοντά ας πουμε στο τι να περιμένουμε;
Λοιπον trust θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις ενα δικό σου ιστότοπο γιατι ειναι κρίμα τόση δουλειά που κανεις.Με τόση επισκεψιμότητα θα υπάρχει και ενδιαφερον απο διαφημιστές 😊.Σκεψου το 😎
όχι! Τη στιγμή που οι αιρετοί συμψηφίζουν κενά -πλεονάσματα και άρα απ'οτι αντιλαμβάνομαι δίνουν λιγότερα κενά στο Υπουργείο(και εφόσον οι διορισμοί γίνουν με με αυτό το σκεπτικό) είμαστε πολύ μακριά (προς τα κάτω) απο την πρόταση του trust .
δεν νομίζω ότι τα κενά τα δίνουν οι αιρετοί. Αυτοί τα αντλούν από τα αρμόδια γραφεία. Επομένως εκείνα δίνουν τα κενά.
Καταλαβα εσένα Georgia ποια ειναι η δικη σου εκτίμηση για Πε06; Εγω ´λεω καπου ανάμεσα σε 280 και 320 στο σύνολο.Αυτη ειναι η δικη μου εκτίμηση προς τα κάτω.
Εννοώ την πρόταση για κατανομή διορισμών αν δίνουν οι αιρετοί.Οχι τα κενά αυτά καθε αυτά.
Ναι το είδα μετά. Περίεργο. Συνήθως τα πινακάκια τους είναι σωστά. Μάλλον κάτι τους ξέφυγε.
Δε κάνουν σούμα +και - στη δευτεροβάθμια. Πήραν τα κενά πριν τις μεταθέσεις, και στη σούμα έβαλαν τα κενά μετά. Τα αθροίσματα είναι ίδια με τα δικά σου μετά.