0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω το παρακανες με το 8500-2000. Αν δεν δουμε ιδρυση οργανικων η καποια τρομερη αλλαγη στα τελικα κενα το 7500-3000 μην το αποκλειεις. Ετσι κι αλλιως αυτοι ειναι που θα πιεσουν περιασοτερο. Δυστυχως.
Αναφερεσαι ειδικα στους ΠΕ02-ΠΕ03. Εχουν ξεχωριστή θεση στην καρδια σου;Πεταμε στα συννεφα και θες να μας προσεδαφισεις;Την εχεις...;
Serraios μου λες δηλαδη οτι το 70 τοις 100 αφορα αυτους. Κι εγω με το 7500 3000 τι ειπα; κανε πραξη. Και δεν ειμαι απο αυτους.
113 σελίδες?! προβλέψεις , αναλυσεις , επιχειρηματολογια για το ποια βαθμιδα έχει πιο πολλες ανάγκες, ποια ειδικοηττα ειναι πιο αναγκαια στα σχολεια , πόσες ειναι οργανικες ποσοστο κάλυψης/κλπ. Οκ, θα κάνει την κστανομή που την συμφέρει την ίδια πολιτικά κ επικοινωνιακά συνάδελφοι.Δεν την νοιάζουν οι πραγματικές ανάγκες, ούτε αυτήν ούτε τους προηγούμενους, αλλιώς δεν θα άφηναν δημοτικά στα νησιά κ στα χωριά χωρίς μόνιμο δάσκαλο με άααααλλο δάσκαλο κάθε χρόνο, ούτε θα άφηναν λύκεια σε ακριτικές περιοχές χωρίς καθηγητές κατεύθυνσης για πανελληνιες κ να πρέπει τα χωριατάκια να ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ !?! για να πάνε στην "πόλη" να βρουν φροντιστήριο!!! Στέλνουν αναπληρωτές στις θέσεις μονίμων που οι ίδιοι δίνουν "απόσπαση" 10ετιες κ κάνουν "βελτίωση" κ οι αναπληρωτές !!!κ καταλήγουν τα χωριά να αλλάζουν ΠΑΛΙ καθηγητές Νοέμβρη , Δεκέμβρη κλπΔλδ η ξεφτιλα στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, πραγματικά ΔΕΝ έχει πάτο. Αλλά ΔΕΝ τους νοιάζει εξου κ δίνουν 10ετιες τώρα "αποσπάσεις" αβέρτα , γιατί ΣΚΑΣΙΛΑ τους μεγάλη-τα ψηφαλάκια της μεγαλτερης δεξαμενης ψηφων του δημοσίου να ναι καλά.Κ όλους να τους διορίσει μονο στα νησιά/επαρχία , κ μόνο δασκάλους/νηπιαγωγούς & βασικές ειδικότητες