0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση ότι δεν υφίσταται πλέον το σενάριο 50-50..Εννοώ ββαθμια-αβαθμια και όχι 2Γε-1Γε. Η αναλογία 65-35 που είναι στα οργανικα θα είναι πάνω κάτω και η αναλογία διορισμών.. Εκει με οδηγεί η ανακοίνωση..
Αν δεν εμεναν εγκυες φουκαρα τα Δημοτικά τα οποια δουλεύεις δεν θα ειχαν παιδια αλλα ουτε και το Αλμπατρος θα ειχε πελατες για να προπονεις...Οταν μιλάμε συνάδελφοι να μην χρεισιμοποιούμε ουτε ρατσιστικα ουτε σεξιστικα σχολια αν ειναι δυνατον καθηγητες ειμαστε..
Είσαι αστείος. Η ειδικότητα σου είναι παντού υπεραριθμη. Διορίστηκατε κατα εκατοντάδες μέσω ολυμπιακής Παιδείας σε κενά που δεν υπήρχαν και τώρα σας φταίνε οι δάσκαλοι. Είσαι πραγματικά για γέλια. Αφού πρώτα μας έδωσες 2700, μετά μας απειλησες ότι θα δούμε τλκ στην κατανομή ποιος θα κερδίσει και τώρα έχεις γυρίσει στη λάσπη. Έλα μίστερ ξερολα ζαρωνε λίγο.
ενω εσεις που διατηρειται οργανικες που δεν υπαρχουν? Θα δουμε την αληθεια σε λιγο....
Λοιπόν μαζί με τον Καλτεκη κι εσύ για διορισμό μέσω του νόμου που θα φέρει το κόμμα σας για τους τριτεκνους. Άιντε παράνοια σκέτη εισαι.
παυσαν κανε λιγο κρατει λεβεντη μου....εχω 100 +μηνες προυπηρεσια κοινως 15 χρονια μεταπτυχιακο 2 επιτυχιες ασεπ και ηρθες να μασς κανεις μαθημα ? σας εχει παρει χαμπαρι η εκπαιδευτικη κοινοτητα!!! δεν εγραψα οτι δεν εχετε κενα. Εγραψα οτι δεν εχετε οσα δινει ακομα και το υπουργειο! και δυστηχως για σενα δεν το γραφω μονο εγω αλλα το ιδιο εγραψαν και οι θεατρολογοι. Λοιπον σου ξαναειπα . Εγω διοριζομαι οτι και να παρει ! αλλα οχι ρε φιλε στην υγεια των κοροιδων! Και ακομα να παρεις αυτα που εσυ λες μια στο 1000000 να ξερεις οτι επανω καποιοι δεν θα γλυτωσουν το κραξιμο!
Ποιο κράξιμο βρε. Θα σε υπολογίσουν πολλοί αν κραξεις ή όχι. Κανείς λες και σου κλέβουμε εμείς τον διορισμό. Μιλάς με μένος. Ζητάς κενά που δεν έχεις ενώ είσαι παντού υπεράριθμος.
Παρατηρώ αγώνα δημιουργίας εντυπώσεων αλήθεια σε ποιους; Στο υπουργείο μέσα από το φόρουμ εδώ; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρόνια της Ολυμπιακής Παιδείας έχουν περάσει προ πολλού...
ζηταμε επικαιροποιση οργανικων θεσεων!!!!! τι δεν καταλαβαινεις!!!! δεν το ζηταω εγω!!! οι υπολοιποι κλαδοι!!! και εργαλοποιηση του my school!!! το γραφουν παντου και στο fb!!!!