0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως ο συνάδελφος hkoukas τα έχει πει παλιότερα σε μνμ του δημόσια και για αυτόν και για την γυναίκα του. Έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω κανένα που να μην του μέτρησαν 90 μήνες οπότε τον θυμαμαι, το σημαντικότερο είναι ότι δεν τρέχει η 2γε και πότε θα διορίσουν δεν ξέρω..
Συνάδελφοι ο λόγος που ποσταρα για τις ενστάσεις (όπως και παλαιότερα) είναι για να γνωστοποιήσω ότι οι ενστάσεις της 2ΓΕ δεν έχουν ολοκληρωθεί .Τώρα κάτι σχόλια του στυλ να πω τι πτυχία έχω, αν κρύβω κάτι, να εκτεθώ κτλ απεχουν απο την λογική μου.Καλη δύναμη :-)
Συνάδελφε δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Δικαίωμα σου είναι. Φιλικά το λέω για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τι γίνεται με τις ενστάσεις γιατί μας καίει αν έχουν ολοκληρωθεί ή όχι. Η ένσταση σου πως ξέρεις ότι είναι σε αναμονή και δεν έχει εξεταστεί; Πως το βλέπεις;
Δεν υπονόησα κάτι, καμία σχέση, ίσα ίσα, όλα καλά.Μέσα στο site του άσεπ βλέπω το status των ενστάσεων.Φυσικά, οι ενστάσεις μπορεί να έχουν προχωρήσει αλλά να μην έχει ενημερωθεί. Το οποίο από παλαιότερη εμπειρία μου σε άλλο διαγωνισμό γνωρίζω ότι γίνετε άμεσα.
Συναδερφε σου ειναι ευκολο σε παρακαλω να αναρτησεις παλι κατι σεναρια κατανομης που ειχες κανει εσυ κ ο trust. Τα ψαχνω κ δε θα βρισκω. Αμα ανατρεξω σελιδα σελιδα θα τα βρω αλλα αν σου ειναι ευκολο θα με διευκολυνες πολυ. Ευχαριστω πολυ
Μπορεί κανείς να ανεβάσει και τους εκκαθαρισμένους μετά τις προσλήψεις ειδικής;