0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3785119704946845&id=100003465584191
Πάντως το 5250 φέτος το έχουν όλοι δεδομένο. Είναι και το λογικό, το ανακοίνωσε η ίδια η υπουργός...Τα άλλα που λέει ο Κορδής με τους αριθμούς των κενών, εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Mtsag αν ήμουν υπουργείο και έκανα τους 5250 μόνο φέτος, νομίζω θα έκανα και μισές κατανομές. Έτσι θα διατηρούσα και το μαχαίρι και το πεπόνι. Γιατί να τάξω από τώρα νέες οργανικές που θα ιδρύσω;; γιατί να κάνω το ίδιο και για τους φυσικούς ενδεχομένως, και να μην περιμένω του χρόνου, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδικασία με φέτος; Δεν νομίζω ότι θα βγάλει κατανομές με μελλοντικά κενά. Ή θα βγάλει όλες τις κατανομές με τα υπάρχοντα κενά μια και έξω, ή θα βγάλει τις μισές και θα επικαιροποιήσει τα κενά εκ νέου του χρόνου.
Αναψαν οι κουβεντες! Λογικά μεχρι Σαββατο θα ξερουμε τις κατανομες..
Δεν ανοίγει κάτι. Τι γράφει;
Περί κατανομής των μονίμων διορισμώνΕδώ και πολλές μέρες σας έχουμε ενημερώσει ότι παρά το καθολικό αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για διορισμό των 10500 εκπαιδευτικών σε μια φάση το καλοκαίρι του 2021, τελικά θα προχωρήσουν μόνο οι 5250 τη στιγμή που οι ενεργοί αναπληρωτές είναι 45000! Είναι προφανές ότι οι διορισμοί αυτοί είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα πολύ σοβαρά εκπαιδευτικά κενά!Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη κατανομή των θέσεων μεταξύ των δύο βαθμίδων! Υπάρχουν φυσικά πολλοί "θεσμικοί" και "ειδικοί" που προσπαθούν να μας "πείσουν" ότι δεν μπορεί να υπάρξει ισοκατανομή, καλλιεργώντας λογικές "κοινωνικού αυτοματισμού" μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων αδιοριστων εκπαιδευτικών!Ας μην το συνεχίσουν...η Δευτεροβάθμια δεν θα γίνει ο φτωχός συγγενής!Υπενθυμίζουμε ότι πριν τις μεταθέσεις τα αρχικά δηλωθέντα οργανικά κενά ήταν 13000!Το ελάχιστο που ζητάμε είναι οι 10500 μόνιμοι διορισμοί να γίνουν εντός του 2021 με ισοκατανομή!Για να δούμε τι θα δούμε!N.Kordis
Μάλιστα. Ευχαριστώ. Δεν έχω καταλάβει ο Κορδης πως την εννοεί την ισοκατανομή;
Κορδης - ισοκατανομή ανά βαθμίδαΜπράτης - ισοκατανομή ανά ειδικότητα
Οχι ο Μπρατης λεει ισοκατανομη ανα οργανικα κενα,ανα ειδικοτητα λενε οι ΠΕ91