0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δάσκαλος..." Να σφίξουν οι ζέστες" ...Έτσι εκφράζεται ο μορφωμένος που θέλει να διοριστεί για να διδάξει...
Συναδελφοι δεν ειναι κακο καποιος να ελπίζει σε αυτο που τον βολευει, ετσι δεν κανουμε ολοι μας;
Ασφαλώς και είναι κακό αλλά να μιλάει κόσμια, με τα δεδομένα που έχει το φόρουμ. Δεν μπορεί να ισχύουν για κάποιους και για άλλους όχι.Την δικιά μου την άποψη την έχω αναφέρει. Είναι τόσες οι ανάγκες για διορισμούς στο δημόσιο πχ υγεία, που είναι δύσκολο να διορίσει με μιας 10500 εκπαιδευτικούς. Επίσης είναι η προκήρυξη που ισχύει για δύο χρόνια. Όσο για τον εκ' των προτέρων καθορισμό των θέσεων για αυτές τις δύο χρονιές, δεν είναι κατά την γνώμη μου σωστό να γίνει. Είπαμε να διορθωθούν τα πράγματα , να διορίζει εφεξής με βάση τα κενά. Να ορίσει τις κατανομές για την επόμενη και την μεθεπόμενη χρονιά με τα κενά που παρουσιάζονται σήμερα; Και γιατί δηλαδή να μην διορίζει κανονικά, χωρίς καθυστερήσεις, επικαιροποιώντας τα κενά κάθε χρονιά όπως έκανε φέτος, προϊδεάζοντας θετικά για το μέλλον .Έτσι δεν θα ξεκινά η χρονιά με ελλείψεις εκπαιδευτικών και με αναπληρωτές που να φτάνουν στο σχολείο καθυστερημένα με την βαλίτσα στο χέρι...Θα έχει λόγο να διορίσει και παραπάνω απ' τα νούμερα των 5250 τουλάχιστον την δεύτερη χρονιά. Άλλωστε η υπουργός δήλωσε ότι θέλει να ομαλοποιηθεί το σύστημα χωρίς να παράγει αναπληρωτές.
Συναδερφε την αποψη σου την εξεφρασες κ μαλιστα αρκετες φορες. Καλο θα ηταν να αφησουμε στην ακρη τις προσωπικες αντιπαραθεσεις κ κυριως τα ατελειωτα κατεβατα χωρις καμια πλητοφορια κ να παραμεινουμε στην ενημερωση ολων οσων διαβαζουν το νημα.
Σύμφωνα με πληροφορία μετά τις 19/8 τα αποτελέσματα για να αποφευχθούν "καραμπόλες"...
Κοίτα, σύμβουλα, όπως βλέπεις οι περισσότεροι θεωρούν σωστό κατανομή για 10500. Αλλωστε η προκύρηξη είναι μία, όπως όλες οι άλλες διαδικασίες. Θέλεις τώρα να ανοίγεις καινούργιες γκρίνιες και πιέσεις; Δεν χόρτασες; Ασε που εκτός των άλλων μετά θα σε κατηγορούν και για βύσματα που έκανες χατήρια. Εγώ να σαι σίγουρος . Νομίζεις θα το πάρει πάνω της η υπουργός; 10500 για αυτή την προκύρηξη λοιπόν να τελειώνουμε. Αν κάνετε άλλη προκύρηξη, άλλη κατανομή.Μία για κάθε προκύρηξη, 101 δημοσίου