0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτος, λοιπον, ο Σισκος, προχθες εβγαλε καποια νουμερα ανα ειδικοτητα που ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν με οσα γραφει σημερα…Ουτε τι γραφει ο ιδιος, δεν θυμαται…Δεν ασχολουμαστε με τον κυριο.Ασανσερ. Οκ.
Πάμε και μια εκτίμηση μιας και έμεινε πολύ λίγο μέχρι την κατανομή. Δάσκαλοι 3800Νηπιαγωγοί 1450Ειδικότητες πρωτοβαθμιας 1600Δευτεροβάθμια 4850 ( ΠΕ02 1100, ΠΕ03 1000,ΠΕ04 1100)
Μιας και μπήκες στον κόπο, για κάνε μια προσπάθεια μοιρασιάς αυτού του αριθμού στις ειδικότητες.Πάντως δεν ακούγεται απίθανο σενάριο (59% - 41%).
https://m.facebook.com/groups/453739418506787/permalink/906563466557711/Σίσκος: 60/40 Πρώτη/Δευτερ και 60-70% κάλυψη κενών
1100 φιλόλογοι; Μακάρι...μακάρι και παραπάνω. Είμαι στο 900 στον εκκαθαρισμένο,είχα αποκλείσει τον διορισμό και τώρα-τις τελευταίες μέρες δηλαδή-διαβάζω αριθμούς που με κάνουν να αγωνιώ Τι καλά που ήμουν πριν χαχαχ Τώρα οριακά θα είμαι εντός ή εκτός. Άντε,να δούμε. Σε λίγες μέρες θα μάθουμε,υπομονή ...
Πολλοί είμαστε οριακά στους πίνακες μας! Αγωνιούμε για το αν θα διοριστούμε, αλλά και για το πού θα βρεθούμε σε περίπτωση διορισμού. Είχαμε χτίσει τις ζωές μας σε ένα μέρος και τώρα πάλι από την αρχή. Μακάρι να διοριστούμε και να παλέψουμε ως μόνιμοι το έκτρωμα της αξιολόγησης, που ενδέχεται να μας δυσκολέψει στο να πάρουμε οργανική.
Το τελευταίο διάστημα πλανάται η φήμη νέας ίδρυσης οργανικών στην α/θμια για τις κοινές ειδικότητες.Την προηγούμενη φορά μάθαμε για κάποιο non paper που ζητούσε από τις διευθύνσεις να δηλώσουν κενά.Τώρα υπάρχει αντίστοιχη κίνηση; Μήπως θα βασιστεί στα προηγούμενα δηλωθέντα κενά που ίσως δεν μετουσιώθηκαν όλα σε θέσεις;Έχει το υπουργείο τη δυνατότητα μέσω του myschool να δει τις ανάγκες και από μόνο του να προχωρήσει σε σύσταση θέσεων;Ή είναι όλα μούφα για να γίνεται κουβέντα;Πολλές ερωτήσεις;