0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σημαίνει εκκαθαρισμένος; Τι είναι αυτοί με πράσινο; Όσοι διορίστηκαν στην ειδική;
Τι να σου πω; Δες ξανά τι και πώς το έγραψες και θα δεις ότι έγραψες με μένος, κάτι που είναι αδικαιολόγητο, καθώς, ορίστε κι εσύ θα είσαι μόνιμος. Όσο για ενσυναίσθηση, μίλησα πριν για Δωδεκάνησα. Τις συναδέλφους αναπληρώτριες που όλο έφευγαν τριήμερα με γονικές ως αναπληρώτρια τις γνώρισα. Ένας που έχει κάνει αναπληρωτής στα Δωδεκάνησα δε νομίζω να μην καταλαβαίνει τη θέση του αναπληρωτή... Και μάλιστα έχω κάνει γύρες και ως μειωμένου ωραρίου. Πάρ'ολ'αυτά βλέπω ένα μένος προς τους μόνιμους γενικά, λες και αυτοί φταίνε. Ε δε φταίνε και δεν καταλαβαίνω αυτή τη σύγκριση. Τώρα που θα διοριστείς θα δεις πως θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου. Καλό διορισμό
Δε δικαιούσαι αν είναι πάνω από 2. Της ειδικής είναι στα δικαστήρια γι'αυτό το θέμα. Το φθινόπωρο θα εκδικαστεί.
Οι νεοδιοροστοι δικαιούνται άδεια ανατροφής τέκνου ως 2 ετών;
Ειμαι στους διοριστεους Φυσικους!Εχω φτασει μεχρι Καστελλοριζο με μικρο παιδι προσχολικης ηλικιας.Κατι τετοιο με περιμενει και φετος.Ποτε δε σκεφτηκα να παρω αδεια ανατροφης μολις ερθει ο διορισμος!Τραγικο δεν ειναι το συστημα.Αυτο ειναι απροσωπο.Τραγικοι ειμαστε εμεις η τουλαχιστον μερικοι απο μας!
Αν τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο, προσφυγούλα, δικαιωσούλα, αναδρομικούλια. Αλλά δεν πρόκειται, γιατί αν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, θα μιλούσαν και για απολύσεις για όποιον δεν εμβολιαστεί. Ή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δεν το κάνουν από ευαισθησία; Προφανώς τους έχουν πει ότι δε δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Αφού λοιπόν δε δικαιολογείται η απόλυση, δε δικαιολογείται κι η μη πρόσληψη.
Πες και κάτι που να ισχύει, έτσι για αλλαγή. Ιδρύθηκαν κι άλλες 94, από τις οποίες οι 76 θα δοθούν για διορισμό. 76 + 28 υποθέτω ότι ξέρεις πόσο κάνει ε;
Το σίγουρο είναι ότι δεν κάνει 95! Τόσες δόθηκαν στην Αβάθμια.