0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη που ρωτάω. Μήπως ξέρει κανείς αν δοθούν όλα τα οργανικά κενά ή μόνο αυτά που αντιστοιχούν στις θέσεις πρόσληψης. Επίσης τα οργανικά κενά έχουν βγει; Είναι αυτά που έβγαλαν οι αιρετοί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα συνάδελφοι/σες, χαίρομαι που σας βρήκα, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Θα ήθελα να υποβάλω 2-3 ερωτήματα/απορίες που έχω, πολύ σημαντικά για εμένα, θα ήθελα τη γνώμη σας, αλλά πολύ περισσότερο θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει απάντηση με βάση όχι προσωπική εκτίμηση (επειδή το ζήτημα είναι πολύ λεπτό) αλλά αν μπορεί να μου παραθέσει εδάφια/άρθρα.1) Έστω ότι κάποιος βρίσκεται σε καλή σειρά σε 2 κλάδους της 2Γ, πχ. ΠΕ02 και ΠΕ03 (λόγω 2ου πτυχίου). Όταν έρθει η περίοδος για δηλώσεις, μπορεί να δηλώσει ΚΑΙ στους 2 κλάδους ή να επιλέξει μόνο τον ένα;2)Αν ναι, διάβασα ότι το σύστημα θα τρέξει στους κλάδους με αύξων αριθμό στην κωδικοποίηση τους, πχ πρώτα το ΠΕ02 και ύστερα το ΠΕ03, θα μπορούσε να δηλώσει ΜΟΝΟ 2-3 περιοχές από την ΠΕ02, και αν "πιάσει" κάποια έχει καλώς, διαφορετικά ακολουθεί η ΠΕ03 όπου θα τις δηλώσει όλες; ΜΠΟΡΕΙ να την ακολουθήσω την τακτική αυτή; Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, εφόσον έτρεξε η ΠΕ02 για το άτομο αυτό (επειδή δήλωσε έστω μία περιοχή), το σύστημα να τον/την "τράβηξε" εκεί (στην ΠΕ02) και αυτομάτως να αποκλείστεί από την επόμενη, την ΠΕ03; Με αποτέλεσμα αν δε "πιάσει" αυτές τις ελάχιστες περιοχές της ΠΕ02 να χάσει τον διορισμό του/της από "βλακεία"/υπερβολική αυτοπεποίθηση; Θα μπορούσε κάποιας να μου δώσει απάντηση με βάση τον νόμο; το ξέρω ότι δε βγήκε ακόμη η εγκύκλιος, ίσως να υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με την ειδική αγωγή. Σας παρακαλώ, καλές είναι και η εκτιμήσεις αλλά να το ξεκαθαρίζετε αυτό, ότι είναι προσωπική σας άποψη, το ζήτημα είναι πολύ λεπτό. (Ίσως κάποιος/α άλλος/η βρίσκεται στην ίδια θέση με εμένα και το έχει ψάξει καλύτερα, π.χ. καλώντας το υπουργείο ή μιλώντας με διευθύνσεις)
Με βάση την εμπειρία μου από προηγούμενες χρονιές διορισμού, όταν τα οργανικά κενά είναι περισσότερα από τα άτομα που σκοπεύουν να διορίσουν σε μια ειδικότητα τότε δεν τα δίνουν όλα. Φροντίζουν να γεμίσουν πρώτα τα νησιά και τα δύσκολα μέρη με νεοδιόριστους. Αν τα οργανικά κενά είναι ίσα με τις θέσεις που δίνει η κατανομή για τους διορισμούς π.χ. ΠΕ82 τότε το λογικό είναι να τα δώσουν όλα ακριβώς όπως είναι γνωστά από την εγκύκλιο των μετατάξεων.
Μετράει ως προϋπηρεσία ωρομισθίου μέχρι και 8 ώρες την εβδομάδα. Αν είσαι πλήρους ωραίου αναπληρωτής έχεις ήδη ένα μήνα προϋπηρεσίας, οπότε η διδασκαλία σε ΣΔΕ δεν μπορεί να επιφέρει καμιά προσαύξηση. Αλλιώς μέσα σε ένα μήνα θα είχες 1,3 προϋπηρεσία.
Καλό διορισμο και καλή τοποθέτηση σε όλους ! Με πολλους ειμαστε συνοδοιποροι πολλά χρόνια και χαίρομαι πολύ για αυτούς , διότι ο αγώνας τους ήταν μεγάλος !!! Ο δικός μου αγώνας με κρατά στην αναπλήρωση όπως όλα δείχνουν ,διότι η θέση μου στον εκκαθαρισμενο των ΠΕ02 είναι στο 1700+.Ήθελα να ρωτήσω,αν έχουμε εικόνα από όσους αποκλείονται από τα ιδιωτικά , προσπαθώ να υπολογίσω στο περίπου τη θέση μου στην αιώνια αναπλήρωση
Κοντά είμαστε. Εγώ υπολογίζω γύρω στο 300-350.
Η προυπηρεσία από Σδε μετράει μετά το διορισμο;Γιατι αν εισαι πλήρους ωραριου δε μετράει..
Καλημέρα . Μήπως εννοείς ότι 300 με 350 είναι όλοι οι ιδιωτικοί μαζί ; Στο σύνολο εννοώ . Γιατί 300 χωρίς δικαίωμα διορισμού στους ΠΕ02 μου φαίνεται υπερβολή . Ίσως κοντά στους 100 μέχρι το 1300 στους εκκαθαρισμένους μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό.
Αυτό που λες δεν έχει νόημα. Οι ιδιωτικοί που αποκλείονται, αποκλείονται για το μόνιμο διορισμό, όχι για την αναπλήρωση. Δεν τους αφαιρείς για να βρεις την σειρά σου για αναπλήρωση. Πάντως στην πρώτη χιλιαδα είχα βρει γυρω στους εξήντα. Αν και οι προσωρινοί πίνακες έχουν πολλά προβλήματα, ονόματα γραμμένα μισά, επώνυμα και μικρά γραμμενα σε λάθος θέση αντίθετα κ.α. και δυσκολεύει ο έλεγχος...