0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει τρόπος να αρνηθούμε τον διορισμό χωρίς την ποινή αποκλεισμού για τρία έτη; Δηλαδή να δουλέψω κανονικά αναπληρωτής από ΣεπτέμβριοΜπορούμε να το κάνουμε έμμεσα για παράδειγμα να μη δηλώσουμε καμιά περιοχή ή να δηλώσουμε μόνο μια περιοχή που σίγουρα θα πιαστεί; Τί γίνεται τότε;
Συναφές είναι σιγουροτατα.Απλως αναρρωτιομουν αν παίζει ρόλο η χρονολογία κτήσης.Σ'ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες!
Έτσι, όπως στα είπε το μέλος Lasid είναι. Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο αν απόκτησες πρώτα ένα μεταπτυχιακό και μετά ένα δεύτερο πτυχίο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε μεταπτυχιακό που έχεις με κάθε δεύτερο, τρίτο πτυχίο, που επίσης, μπορεί να έχεις, συνδυαστικά. Μια φορά θυμαμάμαι έναν αγράμματο αιρετό που μου επιτέθηκε λεκτικά (χωρίς αφορμή) για την ετεροχρονισμένη σειρά απόκτησης μεταπτυχιακών τίτλων σε σχέση με το πτυχίο που δούλευα ως αναπληρωτής. Προσπάθησα να του απαντήσω δεν καταλάβαινε. Από τη γραμματεία της Διευθ. Εκπαδ. μου είπαν να του κάνω έγγραφη καταγγελία. Δεν το έκανα γιατί το παραλλήρημά του ήταν προφορικό. Αυτός, βέβαια, δεν είχε κάπου να στηρίξει την όποια έγγραφη καταγγελία εναντίον μου και γιαυτό και δεν έκανε. Μετά έμαθα ότι τελικά τα δικά του "πτυχία" εξ αλλοδαπής ήταν αμφισβητούμενα. Είχε την αλογόμυγα... . Δεν ασχολήθηκα, τον λυπήθηκα ήταν κοντά στα 60, ήταν όμως και αιρετός...είχα ηθικό δίλημμα.
Ισχυει το ίδιο και σαν μόνιμος;εννοω για μκ..η προυπηρεσια αυτη δε θα μετρησειπουθενα;
Είναι το δέυτερο αγχωτικό καλοκαίρι που περνάμε...Κρεμόμαστε πάνω από την κάθε σελίδα του οποιουδήποτε.Κάθε σχόλιο μετράει και προσθέτει άγχος.Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Κανένα χρονοδιάγραμμα. Ολα στο περίπου.Η ΠΕΑΔ ανακοινώνει κάτι. Δεν γίνεται. Το ΑΣΕΠ είναι ενοχλητικά αργό. Μετράμε τις μέρες και περιμένουμε μην τυχόν και λήξει η προθεσμία λες κι έχουμε παριζάκι στο ψυγείο.Τελειώνετε πια!
Αν οι οριστικοί και των 3 προκηρύξεων (που απομένουν) δεν έχουν ανακοινωθεί (όλες) μέχρι τις 26/7, αρχίζω και ανησυχώ.Για μένα η 26/7 είναι η ημερομηνία κλειδί.
Κάνω εικόνα την Κεραμέως, με φωνή Darth Vader να σου λέει 'I find your lack of faith disturbing' και κλαίω από τα γέλια!!! Έχε εμπιστοσύνη, ολα καλά θα πάνε!