0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν πάλι είναι να διοριστεί κάποιος στην εκπαίδευση με διδακτορικό, 2 μεταπτυχιακά, δεύτερο πτυχίο και 2 γλώσσες σε άριστη γνώση (είδα τέτοιον) ακόμη κι αν δεν έχει μπει ως τώρα σε τάξη, ας διοριστεί 100 φορές.
Τα πτυχία δεν είναι όλα
Ποιος μπορει να σπουδασει 12-15 χρονια...και ποιος θα τον στηριζει οικονομικα...? Αυτός που τα έχει...αρα το συστημα Γαβρογλου δεν ειναι αξιοκρατικο αφου δεν εξασφαλιζει σε ολους ισες ευκαιριες...ελπιζω να τα δουν ολα αυτα οι δικαστες του ΣΤΕ οταν ερθει συντομα πιστευω η ωρα...
Από ότι βλέπω το να πάρεις διδακτορικό, δύο μεταπτυχιακά και να μάθεις τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες άριστα, είναι πιο εύκολο και πιο οικονομικό από ότι να φτιάξεις ένα ταψί μουσακά. Επίσης, το μάθαμε και αυτό, η μεταδοτικότητα είναι κάτι προαιρετικό αν έχεις 15 πτυχία. Πιθανόν αν έχεις 15 πτυχία να γίνεται instant download στον εγκέφαλο, κάτι σε στυλ Matrix.
Να πω και εγώ το συμπέρασμα που βγήκε από τον πίνακα είναι ότι όσοι δεν έχουν μεταπτυχιακό δεν μπορούν να ελπίζουν! Επίσης μιας και αναφερθήκατε στα μεταπτυχιακά που δίνονται δωρεάν έχω να σας πω ότι δεν δίνονται από όλα τα πανεπιστήμια και μην ξεχνάμε ότι γίνονται μόνο δια ζώσης! Επιπλέον εμείς που είμαστε από χωριά τι μπορούμε να κάνουμε; Όσον αφορά το ΕΑΠ πόσο εφικτό είναι να γράφεις σε όλες τις ενότητες 80% έχετε δει την δυσκολία που έχουν; και πόσο μάλλον για κάποιον που έχει υποχρεώσεις! Τέλος, όσον αφορά τις εξετάσεις και την συνέντευξη για να περάσεις είναι νομίζω αποτρεπτικές από μόνες τους! Για να γίνει εφικτό θα πρέπει να ασχολήσε μόνο με το διάβασμα χωρίς περισπασμούς και υποχρεώσεις !
Καλησπέρα στην ομάδα.Δεν είμαι ούτε στον πίνακα κατάταξης , αλλά ούτε στον πίνακα απορριπτέων ( στη στήλη με το μοναδικό κωδικό έψαξα για το Αριθμό Μητρώου μου στον ΑΣΕΠ. Σωστά? ). Γίνεται αυτό ?