0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τις 28 θέσεις στην πρωτοβάθμια θα τις μοιράσουν στις "βασικές" ειδικότητες.
Τι ακριβώς εννοείς;
Σαν νούμερο μάλλον εννοεί. Θα πάρουν πχ 28 παραπάνω δασκάλους και εμείς μόνο
Αν εννοεί αυτό μάλλον έχει όρεξη για ανέκδοτα ή του βγαίνει κακεντρέχεια επειδή κάποιοι κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθυτη μετάθεση και αυτός έχει εγκλωβιστεί στο νησί.
Το σωστό είναι να μετρηθουν όλες οι ώρες πληροφορικής στην α/θμια, να διαιρεθουν με το 24 και να προκύψουν τα οργανικά κενά.Να ιδρύσουν θέσεις που υπολοιπονται και να δοθούν προς κάλυψη.Θες με μετατάξεις οκ. Ότι μείνει να πάει για διορισμούς.Με την ποσοστωση που προβλέπεται φυσικά.Σε κάθε άλλη περίπτωση οι υπόλοιποι θα μετρούν τα κενά τους ανά καρέκλα μαθητή και εμείς θα βγάζουμε τα μάτια μας.Και φυσικά αυτά θα πρέπει έστω και τώρα να γίνουν.Αν γίνουν μετά τους διορισμούς καληνύχτα.Τέλος πάντων. Σταματώ γιατί δε βγάζουμε άκρη.
Συμπέρασμα λοιπόν.Αν βγουν κατανομές φέτος για το σύνολο των διορισμών θα πάρουμε 50 θέσεις. Με τις υγείες μας.Να ξέρεις trust ότι αδυνατώ ακόμη να πιστέψω ότι δεν υπάρχει Αι
Γιατί ανέκδοτο; Αν σου πουν (που δε θα στο πουν, θα στο ανακοινώσουν απλά) ότι αν π.χ. τα κενά μας στη Δευτεροβάθμια είναι 60, ΠΕ86 60 διορισμοί για φέτος, αυτό δε σημαίνει ότι τα 28 κενά στην πρωτοβάθμια θα μείνουν ακάλυπτα; Εσύ τι νομίζεις; Ότι θα κάνουν 28 διορισμούς λιγότερους; Όχι φυσικά. Θα τους δώσουν αλλού.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να τους δώσουν αλλού και να μη διορίσει 28 ΠΕ86 στην Πρωτοβάθμια. Αυτό χαρακτηρίζω ως ανέκδοτο και ακόμα δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Αν δε σας ένιωθα, δε θα ασχολιόμουν ρε παιδιά με πίνακες αναπληρωτών. Τι μου χρειάζονται εμένα. 4 χρόνια διορισμένος είμαι και συνεχίζω και σας βγάζω εκκαθαρισμένους πίνακες. Αν βγάλουν και για τους 10500, τότε ή θα ξεμπροστιαστούν, ή θα ομολογήσουν την πρόθεση τους να κάνουν οργανικές. Δυστυχώς πιστεύω ότι δε θα βγάλουν για τους 10.500. Θα βγάλουν μόνο για όσους είναι υποχρεωμένοι, δηλαδή τους 5250
Το ξέρω ότι δεν μας ξεχνάς Πάντως αν ξεμπροστιαστούν εμείς θα την πληρώσουμε. Αυτά. Η ιστορία θα δείξει τι θα γίνει.