0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά ο ορισμός της αισιοδοξίας.Να θεωρείς τον εαυτό σου διοριστεο χωρίς καν κατανομή. Να θεωρείς ότι έχεις καλή σειρά χωρίς οριστικούς. Καλό διορισμό λοιπόν σε όλους όσους αισιοδοξούν!Υ.Γ. Από τα λίγα τελευταία μου μηνύματα χωρίς ίχνος τρολαρισματος. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Χωρίς εντάσεις.
Μπράβο συνάδελφοι, μεταδώστε μας την αισιοδοξία σας ότι οι διορισμοί θα γίνουν πράγματι!Γιατί αν δεν δούμε ΦΕΚ...
Στα πολύ ψηλά των πινάκων δε μπορούν να υπάρξουν τρομερές αλλαγές με τους οριστικούς. 2-3 θέσεις πάνω κάτω. Οι σημαντικές αλλαγές αν υπάρξουν θα γίνουν στα μεσαία στρώματα. Όσο για την κατανομή, ένα δίκιο το έχεις, ωστόσο θέλω να πιστεύω πως θα δημιουργήσει τουλάχιστον 20-30 νέες οργανικές ΠΕ86 στην πρωτοβάθμια οπότε θα έχω μια ασφαλή θέση για διορισμό. Αν διορίσει μόνο 30 πληροφορικούς που ακούω από κάποιους βάση των οργανικών κενών τότε σίγουρα δεν είμαι μέσα στους τυχερούς αλλά το θεωρώ απίθανο να διορίσει μόνο τόσους. Καλή εβδομάδα !
Για κάποιες άλλες ειδικότητες που ρωτάτε:ΠΕ06 : 123ΠΕ82 : 122ΠΕ83 : 63Γενικά υπάρχει μια κάλυψη που μεσοσταθμικά προσεγγίζει το 70% (με εξαίρεση κάποιες ειδικότητες, όπως π.χ. ΠΕ01, ΠΕ06, ΠΕ11 που είναι γύρω στο 55%). Ας όψεται το ΠΔΕ για φέτος, αλλιώς θα ήταν μια από τα ίδια για τη Δευτεροβάθμια (βέβαια ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος).Τέλος, πρέπει να ληφθεί υπόψη και η διάσταση της Περιοχής των προσλήψεων, μιας και σε δύσκολες νησιωτικές περιοχές υπάρχει κάλυψη 100% (Α' ΚΥΚΛΑΔΩΝ,
Συνάδελφε και εγώ είμαι ΠΕ86 και ΠΕ83. Με σύνολο 140+ μόρια στους δύο πινακες στους ΠΕ86 δεν είμαι τόσο ψηλά όσο εσύ (περίπου 170) αλλά και εγώ πιστευω πως 100% θα διορίσει πανω απο 100-150 άτομα. Στους ΠΕ83 είμαι στους πρώτους 30 οπότε έχω πάρα πολλές πιθανότητες. Συμφωνώ μαζί σου πως μετά απο τόσα χρόνια + μεταπτυχιακό + τρέξιμο κάθε χρόνο πιστεύω πως επιτέλους ήρθε η ώρα. Αν δεν διοριστώ και τώρα θα πέσει πολύ χάπι.
Στους ΠΕ86 με 140+ μόρια είσαι σε διψήφια θέσηΟπότε μάλλον δεν θα χρειαστείς χάπια.
Ερώτηση κρίσεως. Στην α φάση παίρνει μια πλήρους και μια μειωμένου παράλληλη. Στην β φάση παίρνει μια πλήρους και μια μειωμένου. Άρα θα έχουμε δύο μειωμένου αφού το μειωμένου της Α φάσης δεν αναβαθμίζεται
Ναι. Ξαναλέω όμως οτι το οτι δεν θα γίνουν αναβαθμίσεις το είπαν αιρετοί. Ο νόμος δεν λέει οτι δεν γίνεται. Το αντίθετο. Ας μην είναι λοιπόν σίγουροι οι συνάδελφοι που τους αφορά.
Τι εξυπηρετούσε αυτή η ανακοίνωση; Μπλοφάρουν ; Παίζουμε πόκερ και δεν το ξέρουμε;https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/329590_nkordis-prosohi-efetos-den-tha-ginoyn-anabathmiseis-stin-parallili-stirixi