0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εκπαιδευτικό σύστημα είναι πολύ άδικο. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα μετακίνησης και κάποια στιγμή η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα έπρεπε να καθιερωθεί πλήρως και εδώ. Είναι κριμα να έχω μεταπτυχιακό από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της
Η αρχική ερώτηση του τόπικ ήταν αν αναγνωρίζεται για τους πίνακες των εκπαιδευτικών, όχι αν αναγνωρίζεται γενικά. Οι άνθρωποι το θέλουν για μια συγκεκριμένη δουλειά, τα 20 μόρια του πίνακα, όχι να περιφέρουν την αναγνώριση του ΑΤΕΕΝ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει με απόλυτη σιγουριά σε αυτό, ελεύθερα, θα με ενδιέφερε και εμένα!
Η αδικία είναι ένα με τη ζωή στην Ελλάδα. Είναι απόλυτα κατανοητό αυτό που λέτε και το βιώνω και εγώ ζώντας σε νησί! Όμως μέχρι πρόσφατα, μέχρι το 2018 νομίζω, υπήρχε η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης σε πολλά ελληνικά πανεπιστήμια με πλατφόρμα (σύγρονη εκπαίδευση). Εξάλλου υπάρχει καί το ΕΑΠ , αλλά όλα αυτά προϋποθέτουν και διάβασμα εκτός από χρήματα. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να ψάξει κανείς, και να μην τρέχει με τη μία στην Κύπρο, ή στα φροντιστήρια και στους tutors. Αν μη τι άλλο είναι εξευτελιστικό όλο αυτό για έναν εκπαιδευτικό.
. Μα δεν νομίζω ότι αρνήθηκε κανείς το διάβασμα. Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα, πέρα από το ΕΑΠ, δεν υπάρχει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στην Ελλάδα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 30% και μάλιστα όχι σε όλα τα προγράμματα. Αυτό δεν το λες εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ίσως το λες mixed mode.Αναφορικά με το ΕΑΠ χρειάζεται εκσυγχρονισμό! Έχει πολλά παλιά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (ειδικά τα προπτυχιακά), η δε βελόνα, όσον αφορά τα μεταπτυχιακά που βρίσκουν εφαρμογή στην εκπαίδευση έχει κολλήσει στις επιστήμες της αγωγής (πρώην σπουδές στην εκπαίδευση), στην εκπαίδευση ενηλίκων και στο τεσσάρων ετών μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Άρα, για ποιες επιλογές μιλάμε; Για τρεις επιλογές που πρέπει να καλύψουν τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα; Ας μην εθελοτυφλούμε.
Μα δεν μπορεί να σε ενδιαφέρει ένα τέτοιο μεταπτυχιακό... ένα μεταπτυχιακό αγορασμένο όπως λες στην επόμενη ανάρτηση... Δεν γίνεται από τη μια να σε ενδιαφέρει ένα αγορασμένο χαρτί κι από την άλλη να τη λες σε όσους ενδιαφέρονται γι αυτό το πληρωμένο χαρτί. Κάτι δεν πάει καλά, αν είναι έτσι.
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησσις αλλα μπερδευτηκα..τι εννοειτε αναγνωριζεται επαγγελματικα και οχι ακαδημαικα; Το συμπερασμα ποιο ειναι οτι θα μοριοδοτηθει ή οχι απο τον ασεπ; Ο νομος δεν εχει ψηφιστει; Οσο για το οτι ψαχνω ενα πληρωμενο μεταπτυχιακο ισχυει, εχω τελειωσει μεταπτυχιακο στο ανοικτο παναπιστημιο με δυο υποτροφιες αριστειας και δυο Δουλειες ταυτοχρονα και δυστυχως δεν εχω κουραγιο για κατι τετοιο για δευτερη φορα..
Σου απάντησα και στην προηγούμενη σελίδα. Αναγνωρίζεται! Σου ανέφερα ήδη και το νόμο και το άρθρο κι εγώ και άλλοι εδώ μέσα.