0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποτίθεται πως τόσα χρόνια το να είσαι πιστοποιημένος εκπ ενηλίκων είναι προϋπόθεση για να διδάξεις σε ΔΙΕΚ. Φυσικά κάθε χρόνο δίναν παράταση αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να δέχονται αιτήσεις για να λάβεις μέρος στην πιστοποιήση, αντιθέτως διάφορες ομάδες στο fb το προωθούσαν. Τώρα μας λέει ότι απλά πιάνει 2 μόρια στα 100. Αντε πες οκ όσοι προλάβαμε και πήραμε την πιστοποιηση και διδάξαμε , τώρα απλά το κάνουν σαν άλλη μια επιμόρφωση.Τι γίνετια με όλους αυτούς που έχουν σκάσει τα 120 του παραβόλου και περιμένουν 2 χρόνια κοντά να δώσουν εξετάσεις? Θα τους επιστραφούν τα λεφτά πίσω? Θα δώσουν κάποτε και απλά θα έχουν αγοράσει 2 μόρια? Αν το ξέραμε/νε δεν θα έτρεχαν πολλοί να πιστοποιηθούν
Πάντως στην φετινή «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ
Προκήρυξη μητρώου ΣΔΕ σελίδα 26 γράφει:Θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.inedivim.gr του Ι.ΝΕ.ΔΙ.
Σόρρυ εάν προκάλεσα σύγχυση.Στο σχόλιο μου μιλάω για την πιστοποίηση και τα ΔΙΕΚ. Στα ΣΔΕ φέτος ισχύει ότι οι πιστοποιημένοι θα είναι στον πρώτο πίνακα επιλογής. Απλά την ίδια χρονιά η πιστοποίηση μετράει για τα ΣΔΕ αλλά όχι για τα ΔΙΕΚ....Αξίζει στο μέλλον να πιστοποιηθείς? Ποιος λέει ότι δεν θα την καταργήσουν και στα ΣΔΕ? Εγώ είμαι πίστο οπότε δεν τρέχει θέμα! Για αυτούς που περιμένουν έχοντας πληρώσει και πόσοι άλλοι που τρώνε το παραμύθι με το " πιστοποιήσου για να μπορείς να διδάξεις σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων" τι θα γίνει? Στο fb πάντως κάνα δύο ομάδες με αυτό το περιεχόμενο δεν προμοτάρουν άλλο σεμινάρια εκπαίδευσης ενηλίκων.Είναι περίεργη εποχή και πρέπει να ξυπνήσουμε λίγο!