0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα δώσεις μία και θα πας περιχαρείς στην Δ Δωδ/σου γιατί αυτά θα σου ΄δωσουν να πας αναπληρωτής, θα δώσεις δύο και θα περάσεις αλλά δεν θα σε πάρουν γιατί δεν σε φτάνει το κομπιουτερ του υπουργείου, τρίτη; τέταρτη κάθε χρόνο...θα βγεις και θα πεις μα ειμαι ήδη επιτυχων να κατοχυρωσω την επιτυχία μου,...κλπ κλπ κλπ
Η κατάσταση εχει ως εξής: Μέχρι τώρα υπήρχαν ανύπαρκτοι διορισμοί. Θα γίνουν αυτοί που κανονίστηκαν και μετά... Θα μελετήσουν τι συστημα θα ισχύσει για τους εκπαιδευτικούς και θα δουν στο μέλλον. Αλλωστε γιατί να σκάσουμε?Οι νέες θέσεις που πιθανόν να προκύψουν μετά το 2022 θα θυμίζουν τα νούμερα 2008 ως 2020...δηλαδή αναπλήρωση και τίποτα άλλο. Ας γίνει τώρα ο νόμος για το υπόλοιπο δημόσιο και για εμάς θα δουν. Εχουν αρκετά να μελετήσουν Μην κάνετε σενάρια. Θα πέσετε έξω. Και το υπουργείο εχει τους δικούς του ανθρώπους που θα του πουν τι συμφέρει σε ψήφο. Τζάμπα τσακώνεστε. Δεν υπάρχει θέμα. Το σίγουρο είναι ένα. Θα είμαστε στο περίμενε. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Άλλωστε και πολλοί που τώρα θα διοριστούν έχουν 10 συν χρόνια αναπλήρωσης. Μην ζούμε το μύθο μας. Είμαστε ξεχωριστή δεξαμενή ψήφων και ως τέτοια θα σκεφτούν τελευταία τι να μας κανουν.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αναπληρωτές με 10-15 χρόνια στην εκπαίδευση δεν θα γράψουν καλύτερά από τους νεους...
Απλά σου εξηγώ που θα βρει υποστηρικτές η υπουργός! Χιλιάδες νέοι την υποστηρίζουν!
, Διακρίνω την εμπάθειά σου αγαπητέ, προς μια χώρα την οποία επέλεξες να ζεις. Αν λάβουμε υπ`όψιν μάλιστα και το ότι τα περισσότερα μηνύματά σου είναι αφιερωμένα σε αυτή τη διαρκή υποτίμηση και ισοπέδωση τότε μιλάμε πλέον για εμμονή και όπου υπάρχει εμμονή δεν υπάρχει αντικειμενικότητα παρά μόνο ανάξιοι λόγου χαρακτηρισμοί.Το ίδιο ισχύει και για τους ντόπιους που συναναστρέφεσαι (παντού υπάρχουν αυτοί που υπεροπτικά αντιμετωπίζουν τα πάντα επικριτικά) στους οποίους θα συνιστούσα κι εγώ ως ντόπιος, ΑΝ γνωρίζουν κάτι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη η οποία στέκεται ακόμα στο ύψος της!
Αν στη Κύπρο ήταν δοσμενα τα θέματα, φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ...
Γιατί να το φανταστούμε; Είναι η Κύπρος κάποιο ιδανικό παράδειγμα και εμείς η πλέμπα; Δεν στέκει σαν επιχείρημα, ο χρόνος θα δείξει.