0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν είστε με τη συμπερίληψη, κύριε, και καλέσετε το δικηγόρο Χατζηφώτη θα σας ενημερώσει ποιοι είμαστε στο συντονιστικό της συμπερίληψης, καθώς τα ονόματα και τα στοιχεία μας τα έχουμε δώσει εδώ και καιρό σε όσους έχουν ίδια συμφέροντα με μας και βρίσκονται και στις ανάλογες ομάδες στο διαδίκτυο. Τώρα αν δε σας αφορά η υπόθεση, δε χρειάζεται να δίνετε συμβουλές τι θα κάνουμε οι υπόλοιποι που μας αφορά άμεσα το θέμα.
Είναι κίνηση που αφορά όσους έχουν προσφύγει για συμπερίληψη. Το ζητούν τα μέλη μας. Θέλουμε να έχουμε μια γενική εικόνα για το πόσοι είμαστε. Δεν αφορά κανέναν άλλο αυτό το θέμα.
Δεν βρίσκω κάτι πιο σχετικό, το αναρτώ εδώ. Δείτε την πίεση που δέχεται η υπουργός για την αδικία των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του 2008. https://porto-rafti.gr/%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf/?fbclid=IwAR11Ua2OkBoAkBoypWl1DfV4B74MVuGAC_pZ2jv_aC6vEjJC3EUNstBtMjw
Ναι θα λιωσει απο την "πιεση" ...Το θεμα εχει κλεισει... οποιος εχει δικαστικη αποφαση διοριζεται...Τα υπολοιπα ειναι δικηγορων "οραματα"...οι οποιοι δεν πιστευω να ζητανε "νεα" ποσα...το 2022...
Καλό μήνα και χρόνια πολλά!Έχω μπερδευτεί ιδιαιτέρως με το ζήτημα της συμπερίληψης και θα ήθελα όποιος γνωρίζει, να μου λύσει κάποιες απορίες μου:1)Το αίτημα της συμπερίληψης αφορά όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008 που στην ειδικότητά τους έγιναν διορισμοί το 2019 με τροπολογία και έχουν αυτοί υψηλότερη βαθμολογία που είχε ο τελευταίος διορισθείς της κάθε ειδικότητας;Δηλαδή όσο χαμηλά κι αν βρίσκεται ο τελευταίος διορισμένος του 2019 όλοι οι πάνω από αυτόν αποκτούν δικαίωμα διορισμού;2)Για να μπορέσεις να συμπεριληφθείς σε πιθανούς διορισμούς που θα αποφασίσει το υπουργείο από τους πίνακες του ΑΣΕΠ 2008 ,θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις καταθέσει αίτηση και στην συνέχεια προσφυγή στο δικαστήριο μέσω κάποιου δικηγόρου ή αρκεί μια απλή αίτηση στο υπουργείο ή τίποτα από όλα αυτά ,απλά περιμένεις τι θα αποφασίσει να πράξει το υπουργείο και θα συμπεριληφθείς αυτόματα;3)Εάν κάποιος επιτυχών του ΑΣΕΠ 2008 έμαθε σχετικά πρόσφατα την κίνηση της συμπερίληψης ,μπορεί να κάνει κάτι τώρα ή έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο για οποιαδήποτε ενέργεια;
Δεν ξέρω αν άκουσες τώρα το πρωί την Κεραμέως... Απ' όσο κατάλαβα, το "ξέκοψε" εντελώς να διοριστούν οι επιτυχόντες του τελευταίου γραπτού ΑΣΕΠ.