0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πόσες θέσεις μιλάει το υπουργείο συνάδελφε;Είμαστε πολλοί μήπως νομίζει ότι με καμιά 500αριά θέσεις θα ξεμπερδέψει;Σε πρώτη φάση πρέπει να δώσει καμία 2500 χιλιάδες που είμαστε και στους δύο δικηγόρους που έχουν αναλάβει .....και μετά βέβαια θα θελήσουν αποκατάσταση και άλλοι 4 με 5 χιλιάδες.
Υποθέτω ότι ο διορισμός ή μάλλον η συμπερίληψη δεν θα αφορά μόνο σε όσους έχουν προσφύγει δικαστικά, αλλά σε όλους όσοι είχαν μεγαλύτερη βαθμολογία από τον τελευταίο διορισθέντα με τον νόμο Γαβρόγλου. Οι προσφυγές δείχνουν απλώς τους άμεσα ενδιαφερόμενους και σίγουρα είναι ένας δείκτης του αριθμού προς συμπερίληψη. Διότι υπάρχουν συνάδελφοι που για διάφορους λόγους δεν έχουν μεν προσφύγει δικαστικά, ενημερώνονται όμως σχετικά και θα απεμπολήσουν επ΄ ουδενί του έννομου δικαιώματός τους για συμπερίληψη.
Εγώ γιατί πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα; Τζάμπα λεφτά στους δικηγόρους και τζάμπα η αγωνία…. Η υπουργός είπε ότι το θέμα έχει τελειώσει. Ό,τι συζητάμε εδώ καλό είναι αλλά τζάμπα χαλιόμαστε!
+++Εδω για το ευλογο και δεν εχει βγει αποφαση πανω απο 3 χρονια...
Συνάδελφε είναι σίγουρο το νούμερο 2500 χιλιάδες; Σε διάφορες σελίδες έχω διαβάσει ότι αυτοί που έχουν προσφύγει δικαστικά για συμπερίληψη είναι λιγότεροι από 1000 εκπαιδευτικοί. Αν έχεις άλλη πληροφορία παρακαλώ απάντησε μου.
Συνάδελφε είναι σίγουρο το νούμερο 2500 χιλιάδες;
Σίγουρο βρε αδελφέ σαν το Τζόκερ ενα πράγμα...Δεν υπάρχει καμία νομική βάση για να διορίσει ασεπιτες (μεχρι σήμερα τουλάχιστον)...Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια...σε κατι λιγότερο απο εβδομάδα...θα φανεί η αλήθεια...