0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτό που λέτε για την ενημέρωση από τα ΜΜΕ το 2015, πώς το φαντάζεστε; Γιατί αν είχατε αποσυρθεί από τα εκπαιδευτικά, δε νομίζω να διαβάζατε φανατικά το alfavita, όπως τώρα. Και τότε δεν υπήρχαν οι άλλες 3-4 (ή και παραπάνω) σελίδες που έχουν ξεπεταχτεί τώρα. Χώρια του ότι στο alfavita υπήρξε τότε άρθρο κι από κει ενημερώθηκα κι εγώ. Αλλά προφανώς ΕΝΑ και μόνο άρθρο που είναι πολύ εύκολο να χαθεί μέσα σε όλα τα άλλα, μιας και το θέμα δεν είχε "ενδιαφέρον" (όπως το άνοιγμα των πινάκων τώρα π.χ.). Αν λοιπόν το alfavita τότε είχε ασχοληθεί με 1 άρθρο όλο κι όλο, το να φαντάζεστε ότι θα έπρεπε να είχαν ασχοληθεί τα κύρια ΜΜΕ (με τις ιστοσελίδες τους έστω), είναι όνειρο θερινής νυκτός. Πέραν του ενός αυτού άρθρου λοιπόν, δυστυχώς όσοι υπόλοιποι ενημερώθηκαν, ήταν διότι ήταν ενεργοί σε ομάδες εκπαιδευτικών (εδώ και στο fb) και το "πήρε το μάτι τους". Αν είχατε εγκαταλείψει την εκπαίδευση και η ενασχόληση σας με αυτή περιορίζονταν σε μία αίτηση το χρόνο για αναπληρωτές, τότε είναι πολύ δύσκολο να ενημερωνόσασταν έγκαιρα. Αυτή ήταν η κατάσταση τότε. Υ.γ. Προφανώς το δίκαιο είναι να διοριστούν όσοι ορίζει η 527. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γιατί είναι χιλιάδες και θα σημαίνει ότι για τα επόμενα χρόνια δε θα διοριστεί κανένας άλλος. Ο μόνος δρόμος λοιπόν, είναι ο δικαστικός.
Η ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας είναι ότι οι εκπαιδευτικοί (ανευ ονομαστικής απόφασης) στέλνουν στο Υπουργείο να μην διοριστούν οι συνάδελφοι τους με ονομαστικες αποφάσεις απο το ΣτΕ. Δε θα τους παίρνουν στα σοβαρά ούτε οι βουλευτές.#ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ #ΥΠΟΥΛΟ #ΑΝΗΘΙΚΟ
Ποιός να ενημερώσει εγγράφως ποιόν;Ξαναγράφω:το 2015 έγινε ενημέρωση και πρόσκληση εδώ και στο Facebook.Οι περισσότεροι αδιαφόρησαν εσκεμμένα.Ένα 80%.Απόδειξη οι λιγοστοί που προσέφυγαν και δικαιώθηκαν τότε.Οι 455.Αντί για 4.500!Μόνοι μας παλέψαμε εναντίον όλων σχεδόν κι εσύ μας…ζητάς ενημέρωση προσωπική πέρα από αυτή που ανέφερα.Πραγματικά απίστευτο το πόσο εύκολα φταίνε οι…άλλοι στην χώρα μας αλλά ποτέ ο εαυτός μας.Να αναλαμβάνετε τις ευθύνες των πράξεων σας με παρρησία.Κι αυτό πολλάκις το έχω γράψει.Εμείς δράσαμε άμεσα,αποφασιστικά,επίμονα και υπομονετικά 7 χρόνια!Ε όχι και να τα ακούσουμε κιόλας!Συνέλθετε και στο μέλλον να παλεύετε για τα συμφέροντά σας πιο σωστά!Αφού αυτό φαίνεται ως αποτέλεσμα.