0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπεκφυγές.Ολα αυτά σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή του σχολείου είναι πολύ εύκολο να εξακριβωθούν.Και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο ελαστικοί οι συνάδελφοι σε όποιον αποδεδειγμένα δεν μπορεί να συμμετέχει εξαιτίας του φασισμού των καταλήψεων.Το να συμμετέχουν δε και οι καταληψίες, αυτό ξεπερνά κάθε έννοια λογικής.Αλλα εκεί έχει οδηγήσει ο φανατισμός.Σε εμμονές.Το ζητούμενο σε πολλούς δεν είναι αυτό που επικαλούνται, αλλά απλώς το να γίνει το δικό τους.Και το κράτος τους κακομαθαίνει συστηματικά ικανοποιώντας το γινάτι μειοψηφιών.
Κάθε σχολική μονάδα αποτελεί εκ των πραγμάτων μια κλειστή κοινωνία,όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.Περαν τούτου, τι απαγορεύει τους εκπαιδευτικούς να συνεννοηθούν πριν ξεκινήσει η διαδικασία με τους γονείς;Για τη διανομή των τάμπλετ στους μη έχοντες πρόσβαση την άνοιξη,πώς το έμαθαν;Ας μη μεγαλοποιούμε τις δυσκολίες.Θα δούμε την εξέλιξη πολύ γρήγορα.
Ακόμα και ο Μπέος πιο λογικός ακούγεται από τους επαναστάτες του γλυκού νερού.Σιγά μην τους προβληματίσει αυτό.Ο φανατισμός δυστυχώς τυφλώνει.
Εάν κατηγορείτε το υπουργείο, επειδή στερεί το δικαίωμα της εκπαίδευσης από αυτούς που το στερούν πραγματικά από τους υπόλοιπους παράνομα κι εντελώς φασιστικά, τότε,ναι,ο Μπέος φαίνεται όαση λογικής μπροστά σας και αυτό θα έπρεπε να σας λέει πολλά.
Το ελληνικό κράτος, το οποίο είναι ένα κράτος δικαίου, προβλέπει το δικαίωμα στην παιδεία για όσους έχουν καταδικαστεί και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φυλακή. Υπάρχουν σχολεία και εκεί, αν δεν το γνωρίζεις. Είσαι σίγουρος ότι είμαστε εμείς οι φανατισμένοι;
Πάμε πάλι με τα αυτονόητα.Η εξ αποστάσεως αποτελεί μια έκτακτη διαδικασία,για όσο διάστημα διαρκεί η παράνομη και φασιστική παρεμπόδιση του δημοκρατικού δικαιώματος της εκπαίδευσης,για την οποία κάποιοι αλλοι ευθύνονται.Κανείς δεν εμποδίζει τους καταληψίες να ανοίξουν τα σχολεία και να απολαμβάνουν το δικαίωμα όλων στην εκπαίδευση.Δεν τους το στερεί κανένας.Το παράδειγμα με τους φυλακισμένους είναι εντελώς άστοχο.