0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται πολύ καλή δουλειά στο σχολείο και δεν κατανοώ τη μηδενιστική αντιμετώπισή σου.Εμείς χάσαμε πολλές μέρες και οι γονείς πιέζουν και καλώς για πλήρη αναπλήρωσή τους. Μας βλέπω και Σάββατα.
Προσπαθούν να αποφύγουν τα Σάββατα γιατί θα πρέπει να πληρωθούν υπερωρίες. Επικοινώνησα με την οικονομική υπηρεσία. Λένε ότι ξεκάθαρα η εργασία το Σάββατο πληρώνεται με προσαύξηση.
Περιμενω πώς κ πώς να δω ποιος θα απαντήσει «ναι αλλά πληρώθηκαν τζάμπα για τις μέρες της κατάληψης, τι παραπάνω θέλουν;»
Να μου εξηγήσει κάποιος που θα κάνουεμ τηλεδιάκεψη σε υπό κατάληψη σχολείο.Πάμε πρώτη ώρα και βλέπουμε ότι έχουν κατάληψη, σωστά; Μετά επιστρέφουμε σπίτι και μπαίνουμε webex. Μετά από πόση ώρα; 2η διδακτική, 3η διακτική;
Χώρια τις γιορτές, αργίες, καλοκαίρια.. τους τεμπέληδες!
Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κάποιος σοβαρα ότι θα γίνει έτσι μάθημα. Ήταν μια σαφώς προβοκατόρικη κίνηση από την Κεραμεως για να φανεί ότι έκανε κάτι κ για να στρέψει τον κόσμο εναντίον μας. Έχω αναρωτηθεί κιόλας αν παίρνει προμήθεια για κάθε κλικ στο webex, τετοια εμμονή που έχει με την πλατφόρμα.
Πανελλαδικά δηλαδή δεν εφαρμόστηκε σε κανένα υπό κατάληψη σχολείο; Έχει κανείς εικόνα να μας μεταφέρει αν και πως εφαρμόστηκε;
Στον killer13 στον reddragon7 και στη μιμουλινι ροζουλινι για ποια παιδιά μέτρησαν παρουσίες; Σε όσους έκαναν join και μετά έπαιζαν psp έβαλαν απουσία ή παρουσία; Στον κύριε δεν μου ανοίγει η κάμερα έβαλαν απουσία;Ένα παιδί που είναι στο σχολείο και μπαίνει από το κινητό, ή πετάγεται σπίτι του και μπαίνει από εκεί, παίρνει απουσία ως καταληψίας ή όχι; Ο διδάσκων γίνεται Πουαρώ και Σφακιανάκης;Για τις μέρες κατάληψης που γινόταν εξ αποστάσεως, θα γίνει και αναπλήρωση δια ζώσης; Το σύστημα απουσιών στην εξ αποστάσεως είναι νομικά σαθρό και εκθέτει τον εκπαιδευτικό και το σχολείο σε νομικούς κινδύνους από προσφυγές γονέων όπως λένε και νομικοί σύμβουλοι σε δύο ΔΔΕ που γνωρίζω.