0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν είμαι ο Θάνος το αίτημα αυτό έχει να κάνει με το πώς θα έπρεπε να διοριζόμαστε. Θα έπρεπ, λοιπό, να λαμβάνεται υπόψη το έτος που τέλειωσες και όχι κάποιος διαγωνισμός στη λογική του ότι θέλουμε μόνη προϋπόθεση για διορισμό το πτυχίο.
Και σε αυτό έχετε συμφωνήσει δηλαδή? Μήπως ουσιαστικά μιλάμε για επαναφορά επετηρίδος?
Παράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 12, 2007, 02:28:02 pmΕγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση όλων των υπολοίπων και αγωνίζονται εξ ονόματος όλων μας, γνωστοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία και θυσιάζοντας ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, προκειμένου να διασφαλίσουμε όλοι εμείς το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, διεκδικώντας και αγωνιζόμενοι για το καλύτερο. Προσωπικά, σας ευχαριστώ πολύ. Μάριον δεν χρειάζεται να ευχαριστεί κανείς κανέναν.Είμαστε όλοι συνάδελφοι καί αγωνιζόμαστε για τα ίδια πράγματα.Κάποιοι από εμάς μπορούν να τρέξουν λίγο περισσότερο γιατί δεν έχουν υποχρεώσεις που ενδεχόμένως ταλανίζουν άλλους συναδέλφους.Αν δεν μπορούσα εγώ π.χ, θα έτρεχες εσύ, έτσι δεν είναι??
Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση όλων των υπολοίπων και αγωνίζονται εξ ονόματος όλων μας, γνωστοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία και θυσιάζοντας ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο, προκειμένου να διασφαλίσουμε όλοι εμείς το αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία, διεκδικώντας και αγωνιζόμενοι για το καλύτερο. Προσωπικά, σας ευχαριστώ πολύ.