0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστοποιητικό εντοπιότητας, οικογενειακής κατάστασης, συνυπηρέτησης αν υπάρχουν. Αν υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό από ΚΕΠΑ.Όλα τα πιστοποιητικά πρέπει να είναι πρόσφατα.Αν υπάρχουν λάθη στις υπηρεσίας καλό είναι να επικοινωνήσετε με την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια που ανήκετε.
Συνάδελφοι καλημέρα.Στις γενικές μεταθέσεις δευτεροβάθμιας, χρειάζεται να καταθέσουμε βιογραφικό σημείωμα; Έχω λίγο μπερδευτεί.
Το πιστοποιητικό συνυπηρετησης τι είναι;
Καλημέρα συνάδελφοι, ερώτηση για Μ.Σ.Δ. Είμαι ειδικότητα και πηγαίνω σε 5 σχολεία. Πώς υπολογίζονται τα μόρια;Μέχρι τώρα τα υπολόγιζαν αναλογικά με βάση τις 5 μέρες της εβδομάδας. Δηλαδή σύμφωνα με τον τύπο ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Χ (ΜΕΡΕΣ Ε
Και στη δική μου διεύθυνση με βάση τις ώρες το υπολογίζουν. Έκανα ένσταση πέρσι. Απορρίφθηκε, μιας και πατάνε στο ότι δεν έχουν εγκεκριμένα προγράμματα, άρα δεν αποδεικνύεται πότε πας στο κάθε σχολείο. Τους είπα ότι άλλες διευθύνσεις το υπολογίζουν αλλιώς και μου είπαν ότι προφανώς οι άλλες διευθύνσεις παρανομούν. Στείλαμε και σα σύλλογος και σα διεύθυνση επιστολή στο υπουργείο, ζητώντας να ορίσει 1 και μοναδικό τρόπο υπολογισμού για όλους. Εκ του αποτελέσματος (ίδια κι απαράλλαχτη η εγκύκλιος με πέρσι) φαίνεται ότι είτε μας έγραψαν ξέρεις πού, είτε απλά δεν ασχολήθηκαν καθόλου. Το αστείο ήταν ότι η διεύθυνση μου είπε "σε όλη τη διεύθυνση έτσι το υπολογίζουμε, μην ανησυχείτε". Και φυσικά τους είπα ότι για τη μετάθεση μου ανταγωνίζομαι όλες τις διευθύνσεις, όχι μόνο τη δικιά μας...
Ε ναι, λογικά απευθύνεσαι στη ΔΔΕ.
Γιατί δεν έχουν εγκεκριμένα προγράμματα;Εγώ τα έστελνα μέχρι πέρυσι,όποτε μου τα ζητούσαν και έβλεπαν ποιες μέρες υπηρετώ πού. Φέτος η ίδια η διεύθυνση όπου ανήκω και υπηρετώ εγκρίνει τα προγράμματα. Εννοώ ότι υπηρετώ την οργανική μου, δεν έπαιρνα απόσπαση όπως παλιότερα...Άντε να δούμε τι άκρη θα βγάλουμε...