0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τραγικοί...Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάρει καν πρέφα ότι γίνεται έτσι...Πέρυσι για πρώτη φορά πρόσεξα τον τύπο με τις ώρες, και θεώρησα ότι αναφέρεται στον υπολογισμό της προυπηρεσίας σαν ωρομίσθιος (δλδ για κάποιους που κάνουν για πρώτη φορά αίτηση για μετάθεση και υπολογίζεται η προϋπηρεσία τους και τα ΜΣΔ). Πάντα έστελνα προγράμματα στην προηγούμενη διεύθυνση...Ήταν τόσο δύσκολο να καθορίσουν έναν από τους δύο τρόπους; Αφού είναι ενήμεροι για το θέμα. Γιατί αναφέρονται και οι δύο τύποι υπολογισμού στην εγκύκλιο;;;;Σε ευχαριστώ πάντως!
Σ ευχαριστώ πολύΜήπως εχεις εντοπίσει ποια δικαιολογητικά θέλουν ακριβώς;;;Για οριστική τοποθέτηση πρέπει να στείλουμε παλι μεταπτυχιακό ειδικής, πιστοποιητικό οικογενειακής, εντοπιότητα, συνυπηρετηση αν υπάρχουν;Τα είχαμε δώσει με το διορισμό τον Αύγουστο;Εντ μεταξύ σε.ολες τις υπηρετήσεις που μου πέρασαν προσφατωςί υπάρχουν λάθη!!!
Μπήκα τώρα στο teachers.minedu να κάνω την αίτηση για μετάθεση από περιοχή σε περιοχή και είδα πως μου υπολογίζει τα μόρια οικογενειακής κατάστασης και εντοπιότητας αυτόματα. Χαζή ερώτηση: Πρέπει να στείλω καινούρια πιστοποιητικά στη Διεύθυνση που ανήκω ή δεν είναι απαραίτητο, αν δεν υπάρχει αλλαγή, μιας και το πιστοποιητικό εντοπιότητας θέλει κάποιο χρόνο για να εκδοθεί...
Δεν έχω καταλάβει κι εγώ τι πρέπει να κάνουν οι νεοδιορισθέντες της ειδικής. Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ πολύ ας μας διαφωτίσει. Ευχαριστώ