0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά μετράει! Το που το γράφει ξεκάθαρα ψάχναμε και αν χρειάζεται να γράφεται ξεκάθαρα. Αλλιώς δεν θα μετραγε καμία απουσία που δεν αναφέρεται πουθενά π.χ. απεργία κλπ
Η απεργια παντως δεν ειναι αδεια...Επισης, δεν αναφερεται πουθενα στην εγκυκλιο αν προσμετραται η γονικη αδεια παρακολουθησης επιδοσης τεκνου.Γενικα υπαρχουν πολλα θολα σημεια που μπορει να οδηγησουν σε απωλεια θεμελιωσης δικαιωματος μεταθεσης.
Ολες οι αδειες μετρανε κανονικα ως οργανική Δεν ειμαστε σκλαβοι! Ενα τηλ στη διδε θα σας λυσει οποια απορια. Εκτος κ αν τα γραφετε για πανικο!
Παιδιά, οκ, σε όλα μαζί σας.Απλά πείτε μου σε ποιο σημείο στην εγκύκλιο μεταθέσεων αναφέρεται στην κανονική άδεια και στην γονική άδεια.
Dr.W χιλιάδες συνάδελφοι επί σειρά ετών έχουν πάρει μετάθεση μετά τον πρώτο χρόνο διορισμού τους, στον οποίο ξεχρέωσαν την οργανική τους και πήρανε και άδειες , τόσο κανονικές όσο και ανατροφής κτλ.
Πουθενά.Αν σου κόψουν μετάθεση για αυτού του είδους απουσίας που ανέφερες, τότε θα πρέπει διαχρονικά να κόψουν σχεδόν όλες τις μεταθέσεις. Άρα κάνεις ένσταση.
Επειδή η εγκύκλιος μεταθέσεων είναι πάρα πολύ συγκεκριμένη και λεπτομερής (αναφέρει αναλυτικά μία - μία τις άδειες ακόμα και τις πιο σπάνιες), μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρει πουθενά την κανονική άδεια και την γονική.Μήπως υπήρχαν και τις βγάλανε? Τι να πω
Ακριβως. Ειναι εντελώς παράλογο να συζηταμε για αδειες που ειναι και λογικο να παρει καποιος υπαλληλος. Τυπου κατι του συνέβη και πηρε κανονική. Δλδ τι; Να πεθανει αλλιως; Επισης μετρανε αδεια γαμου/πενθους/αδεια εξετασεων! Οταν πηρα τηλ τη δδε απορησαν. Μου ειπε ποιος τα λεει αυτα τα χαζα; Λεω σε φορουμ στο ίντερνετ!
Καλησπέρα συνάδελφοι, του χρόνου το Νοέμβριο θα ξανακάνουμε αίτηση για μετάθεση; Τα δικαιολογητικά που θα επισυνάψουμε ηλεκτρονικά τον Νοέμβριο θα πρέπει να τα ξαναπροσκομίσουμε αργότερα και πότε;