0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αλλά βρίσκω ηττοπαθή και ντροπιαστική για το άτομο την έκφραση "σου έδινε δουλειά". Εσύ έδινες δουλειά κι αυτό σου έδινε χρήματα κι επιπλέον ενίσχυες την οικονομία της τοπικής κοινωνίας. Μιας κοινωνίας στην οποία σε αντιμετώπιζαν ως μη ίσο, σε πολλές περιπτώσεις σε έκλεβαν και στο τέλος σε έδιωχναν. Δε θα αισθανόμαστε κιόλας ότι χρωστάμε χάρη που πήγαμε στη Δ Δωδεκανήσου. Ίσα ίσα αυτοί πρέπει να αισθάνονται ευγνώμονες που βασικά πάτησαν στην ανάγκη μας. Και όλ'αυτά με ένα Υπουργείο που δεν κάνει διορισμούς και δε δίνει τα απαραίτητα (σπίτι, εισιτήρια) στους εκπαιδευτικούς. Όχι δα που με τόση ταλαιπωρία θα χρωστάμε και χάρη. Και κερατάς και γδαρμένος; Δε νομίζω. Κάπου παραέγινε η στάση ζωής που λέγεται "ευγνωμοσύνη". Κι οι άλλοι πρέπει να νιώθουν ευγνωμοσύνη που τους τύχαμε εμείς.
Δηλαδή στους φυσικούς στην Ηλεία που έφυγαν 10 και δεν πήγε κανένας υπήρχαν 10 (χωρίς να λάβουμε υπόψιν τις παραιτήσεις) πλεονάζοντες; Εγώ είχα κάνει αίτηση για εκεί και να μην σας πω τι πήρα...
Ντροπή να αποκαλείς εξορία ένα μέρος της Ελλάδας ( όποιο κι αν είναι αυτό) που σε φιλοξένησε και σου έδινε δουλειά τόσα χρόνια. Και στο λέω ως άτομο που υπηρέτησε 14 χρόνια σε παραμεθόριο νησί μόνο με το παιδί μου και όχι την υπόλοιπη οικογένεια μου μαζί μου
Ολα γίνονται αρκεί να υπάρχει βύσμα. Ας πούμε στη Μεσσηνία ο αλγόριθμος για τους φυσικούς έβγαλε πλεόνασμα +7. Αλλά η Διεύθυνση δήλωσε κατα παράβαση - κάτι (ίσως -7 δεν ξέρω) και έγιναν μεταθέσεις. Στην Ηλεία μάλλον δεν υπήρχε βύσμα
Γράφει εεεεκΔε θα γίνουν μεταθέσεις από την γενικη στην ειδική;
Συμφωνώ.
Αυτο ειναι από γενική σε ειδική ναιΠαραπανω εγραψε οτι πηραν μετάθεση απο γενική σε ειδική....και η ερώτηση μου ειναι πως το καταλαβαίνουμε αυτοα
"Μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε απόσπαση, αλλά θα οφείλει να ξεχρεώσει την οργανική του, αν π.χ. θελήσει να αιτηθεί βελτίωση. ""Με αίτηση σου όχι. Πρέπει να περάσει ένας χρόνος στην οργανική για εντός ΠΥΣΔΕ απόσπαση".Επειδή έλαβα 2 διαφορετικές απαντήσεις μήπως ξέρει κάποιος κάποια εγκύκλιο που να είναι σε ισχύ και να το ρυθμίζει αυτό το θέμα ξεκάθαρα; Είναι κάποιοι νομοί δύσκολοι και με τεράστιες αποστάσεις. Μου φαινεται άδικο να σε τοποθετεί το ΠΥΣΔΕ σε ένα σχολείο χωρίς να το έχεις δηλώσει και να είσαι υποχρεωμένος να το υπηρετήσεις πριν ζητήσεις απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.
Συγχαρητήρια Lasid .... Μετά από τόσα χρόνια επιστροφή στα πάτρια!!!!