0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους. Νεοδιοριστη και μόλις διάβασα την εγκυκλιο.... Γιατί λέγεται μετάθεση αφου ειναι για οριστική τοποθέτηση και λήψη οργανικής;Αν δεν ανηκουμε σε κάποια ομάδα με θέματα υγείας ή αν δεν έχουμε αποκτήσει κάποιο πρόσθετο προσόν μοριοδοτησης δεν στέλνουμε κάποιο δικαιολογητικο σωστά;Είμαι τοποθετημένη προσωρινά ως δοκιμή Αθήνα και θέλω να παραμεινω εδώ... Πίστευα ότι θα κάναμε μια απλή αίτηση με τα σχολεία που επιθυμούμε... Και διάβασα την εγκυκλιο και τα μισα μου φαίνονται κινέζικα
Καλησπερα παιδιά, το δικό μου σχολείο ακούγεται ότι θα κλείσει λόγω μικρού αριθμού παιδιών ή θα συγχωνευτει με ένα όμορρο. Η οργανικότητά του είναι μονοθέσιο.Ξέρετε πότε αυτό αποφασίζεται? Και τι κάνω σε αυτή την περίπτωση..περιμένω να κριθώ υπεράριθμος αν γίνει συγχώνευση γιατί αν πάει για κατάργηση χάνω οργανική... ή πρέπει να κάνω τώρα αίτηση βελτίωσης τώρα?
Topsy, σε περίπτωση που πάρουμε βελτίωση και δε μας ενδιαφέρει να τοποθετηθουμε σε διαθέσιμο σχολείο, μπορούμε να μη δηλώσουμε κανένα σχολείο και παραμένουμε στην οργανική μας;
Καλησπέρα, η πρωτη προτίμηση που αναφέρεται στα κριτήρια τοποθέτησης ξέρει κανείς τι είναι;