0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ... ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Α'ΠΕΙΡΑΙΆ). ΤΙ ΚΆΝΩ ΤΏΡΑ;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΑΛΛΆ ΕΊΜΑΙ ΝΈΑ ΚΑΙ ΆΠΕΙΡΗ ΑΚΌΜΑ. ΥΓ: ΕΎΧΟΜΑΙ ΤΟ 2021 ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!Κοιτώντας τις προσλήψεις της Δ φάσης παρατήρησα ότι κάποιοι που είχαν προσληφθεί με τρίμηνο βρίσκονταν στους προσληφθέντες των ΜΝΑΕ των ΠΕ03. Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό εφόσον δεν έχουν λήξει ακόμη οι συμβάσεις τους. Υπενθυμίζω ότι τα τρίμηνα ξεκίνησαν 16/10/20
ικανούς τους έχω να μην έχουν διασυνδέσει τα αρχεία (αιτήσεων πχ επιλογής και τριμήνων) , αφού όλα γίνονται μάλλον ερασιτεχνικά. μέγα θέμα τα τρίμηνα τελικά πάντως από πολλές απόψεις (πρακτικά το θέτω)... αυτά ίσως ο Πατρέας τα ξέρει καλύτερα (κι εγώ είμαι υπέρ να παρει την ΠΑΕ )
Μου κάνει εντύπωση ότι , ενώ άλλες φορές άμεσα έβγαιναν οδηγίες στις ιστοσελίδες διευθύνσεων, αυτή τη φορά που κάλλιστα εχτές θα μπορούσαν να αναρτηθούν , αυτό δεν έγινε σε μερικές φορτσάτες που ξέρω τουλάχιστον. φταίει η ημιαργία ή ψάχνονται για τίποτα άλλο; (το συνδέω - χωρίς να ξέρω τίποτα απολύτως- και αυτό για τα τρίμηνα που διάβασα εδώ και με άλλα χαζά...). Πατρέα, ξέρεις κάτι; Μπορεί να μη συμβαίνει και τίποτα - αν είναι η ραστώνη των εορτών... ίδωμεν από Δευτέρα. Καλή ανάληψη σε όλους και πάλι.
Μπορεί να μην είχαν αποδεχθεί. Αν θυμάμαι δεν υπήρχαν κυρώσεις για τις κανονικές φάσεις. Διαφορετικά, ναι είναι θέμα.
Ίσως κάποιοι πρόλαβαν να παραιτηθούν έχοντας σχεδόν σίγουρη πρόσληψη σε κανονική φάση; Δεν ξέρω, εικασίες κάνω.