0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ συμφωνώ ότι παρα πολλά παιδιά, ίσως περισσότερα από όσο φανταζόμαστε, θέλουν να κανουν κάτι πιο πρακτικό αντί να περνάνε τη β και τη γ λυκείου λιώνοντας στα φροντιστήρια για ένα αβέβαιο αποτέλεσμα, για να μπουν οπουδήποτε στο οποιοδήποτε κατσικοχώρι ιδρύθηκε " τμήμα" για ρουσφέτι. Και θα ήθελα ένα ΕΠΑΛ που όντως να παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση, όχι να είναι απλώς ένα πιο εύκολο εισιτήριο σε αει/ τει. δεν συμφωνώ με το ταξικό πρόσημο του ψυκτικού από το Περιστέρι που έλεγε ο πρωθυπουργός, και με το ελιτιστικό κλιμα που φοβάμαι ότι θα πάρει το γελ με την τράπεζα θεμάτων. το θέμα είναι να φύγει οποιοδήποτε στίγμα από το επαλ, όχι να πούμε ότι θα είναι ένα σχολείο για τον σωρό, επειδή οι λίγοι εκλεκτοί θα είναι στο γελ.
Εγώ θέλω να γίνω κομμάτι των πρότυπων ΕΠΑΛ. Θα νιώσω ένα μεγαλείο. Σα να βάζω ιταλικά πλακάκια στον ουλαμό της ίλης μου στην Ορεστιάδα.
χαχαχαχα, θεούλης. σα να ακούω το τακατάκα..το ΕΠΑΛ - πέρα από μερικά ήσυχα εσπερινά , όχι όπως κάποια άγρια τα παλιότερα άγρια χρόνια- δεν είναι σχολείο επιλογής, έχει πάρα πολλά θέματα. το σχόλιο "θα το επέλεγα , αν παρείχε σοβαρή εκπαίδευση" είναι λογικό εν μέρει, θα έλεγα αν είχε σοβαρότητα γενικά, σοβαρούς κανόνες και πλαίσιο λειτουργίας, που για όσους γνωρίζουν ΔΕΝ έχει και δεν προβλέπεται με το παρόν νομοσχέδιο - αν το διαβάσατε , αφού ανέβηκε αργά στη διαβούλευση.