0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και μπορείς να ανεβεις αν εκανες ενσταση εκει μπορεί να ανεβεις και 50θεσεις η 100!Αλλα μιλάμε για οσους δεν εκαναν ενσταση οτι η θεση τους δεν μπορει να αλλαξει παραπανω απο 5-10 θεσεις,οποτε αν ανεβεις εσυ 100 θεσεις εγω θα πέσω απλα 1 που δεν ειναι μεγάλη η διαφορά, ετκος και αν εισαι ο ατυχος που ειναι στο οριο!
Ναι, μάλλον εγώ δε το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα να ανέβεις λόγω ανακατάταξης, χωρίς να έχεις κάνει κααποια ένσταση. Όχι, έτσι δεν είναι;;
Ναι μπορείς, εάν στον αυτεπάγγελτο έλεγχο που κάνει το ΑΣΕΠ αφαιρεθεί από κάποιον που ήταν πάνω από σένα κάποιο προσόν.
Δεν το γνώριζα αυτο! Τοτε με το καλο να ανεβουμε Γνωρίζουμε στην Ειδική πόσες ενστασεις δικαιώθηκαν; Βρήκα μονο ποσες ενστάσεις εγιναν!Στην ειδική στον κλάδο με τους περισσότερους διορισμούς ,(ΠΕ70) οι διοριστεοι είχαν πέσει περίπου 30 θέσεις μετά τις ενστάσεις. Άρα λιγοστοί δικαιώθηκαν!
Αυτό δεν έγινε από πριν συνάδελφε;;
Όχι, οι προσωρινοί βγήκαν με βάση τον έλεγχο που έγινε από τις Διευθύνσεις.
Σορρυ αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Απο τους προσωρινούς για να πάμε στους οριστικούς ελέγχονται αυτεπάγγελτα όλα τα δικαιολογητικά που έχουμε καταθέσει;Σε όλους τους υποψηφίους ή σε κάποιους; Είναι δυνατόν; Για ποιό λόγο να γίνει αυτό; Το λέω γιατί θα είναι τρομερή καθυστέρηση.
Κάτι δε μου κολλάει.Και πως ξέρει το ασεπ ότι στη βάση του οπσυδ που του στάλθηκε, κάποιο καταχωρημένο στοιχείο είναι λάθος, χωρίς να έχει δικαιολογητικά το ίδιο;;
Σε χάνω πάλι..Αυτο δεν ήταν δουλειά της Διεύθυνσης;;