0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνδέθηκα πριν απο λίγο μέσω της εφαρμογής. Μεσω ΠΣΔ με τίποτα
Στα reports του μαθήματος παρατηρώ ότι υπάρχουν συμμετέχοντες χωρίς καθόλου στοιχεία τα οποία φυσικά δεν αναμένουν για admit αλλά μπαίνουν παρόλο που είναι κλειδωμένο το μάθημα και δεν φαίνεται το όνομά τους ...Μήπως παρακολουθουμαστε από τρίτα άτομα;;;; Participant χωρίς στοιχεία: Name: Email: Invited: No Registered: N/ADate: 11/13/20 Company: Title: Phone Number: Address 1: Address 2: City: State/Province: Country/region: ZIP/Postal Code:
Τελικά, έκανα μάθημα από 2η ώρα και μετά, αλλά με διάφορα θέματα: δεν με άκουγαν οι μαθητές, δεν άκουγα εγώ τους μαθητές, κολλούσε η εικόνα μου κλπ.Αν κλείσουν τα Δημοτικά, δε θα αλλάξει κάτι μ' εμάς, γιατί τα μικρά παιδιά θα παρακολουθούν εκπαιδευτική τηλεόραση κι όχι webex.
Θέλω να αγοράσω μια γραφίδα γιατί είναι δύσκολο μόνο στο μιλητό το μάθημα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος, χρησιμοποιεί κάποιος κάτι σχετικό; Καμιά πρόταση; Μπορώ να διαθέσω ένα λογικό ποσό, λίγο παραπάνω από πενηντάρικο ας πούμε.Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Νοεμβρίου 12, 2020, 10:21:58 pmlvcΕίχα πάρει πέρυσι την wacom one medium, γύρω στα 80. Με έχει βολέψει πολύ.Η αντίστοιχη small είναι γύρω στα 50 αλλά είναι αρκετά μικρή...
lvcΕίχα πάρει πέρυσι την wacom one medium, γύρω στα 80. Με έχει βολέψει πολύ.Η αντίστοιχη small είναι γύρω στα 50 αλλά είναι αρκετά μικρή...
Εμάς μας είπαν ότι είναι επίσημη οδηγία να συνδέονται μαζί. Τα παιδιά σου δλδ παρακολουθούν την κανονική τάξη κ εσείς κάνετε κάτι ανεξάρτητο;
Μάλλον δεν μπορούμε να έχουμε όλους τους μαθητές μας σε μια οθόνη.Αυτό για το chat είναι το τρίτο σημείο από αυτά που εξηγεί η harac:
Ναι Έσπερος παρακολουθούν κανονικά την τάξη τους (μπαίνω και εγώ αρκετές φορές-όχι πως νοιάζεται κάποιος...), τους δίνω εξτρά υλικό στο e-class στο γνωστικό αντικείμενο (από τα 3 μόνο το 1 κάνει κάτι και όχι τα πάντα φυσικά...) και επιπρόσθετα υλικό δημιουργικής απασχόλησης συνέχεια (το ζητούνε οι γονείς). Μήπως έχεις κάποιο λινκ ή την οδηγία που φαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί της παράλληλης πρέπει να μπαίνουν κανονικά στα μαθήματα της γενικής στο webex; Σε ευχαριστώ!