0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά εγώ από χτες δε μπορω να δω το usage report. Μου βγάζει μήνυμα Search complete. No records match your search criteria. Ξέρει κανεις κάτι γι αυτό??
Σε αυτό ακριβώς αναφερόμουν όταν έλεγα τις προάλλες ότι αισθάνομαι ότι κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν την πολιτική τους ατζέντα όπου μπορούν, ανεξάρτητα με το αν έχει σχέση με το θέμα ή όχι.
Είπε ο γάιδαρος...Ακόμα κι εδώ προσπαθείτε ορισμένοι να κάνετε αντιπολίτευση.Εχετε να προσθέσετε κάτι για να βελτιωθεί το μάθημα με webex και η γενικότερη κατάσταση;Αν όχι,καλό θα ήταν κρίσεις σαν την παρακάτω να την κρατάτε για τον εαυτό σας ή για τα αντίστοιχα θέματα."Άλλο ένα επιτελικό μπάχαλο της υπουργού που θεωρεί επιτυχία που δεν χάθηκε μια μέρα μαθημάτων λόγω εκλογών. Εξαιτίας της φέτος έχουν χαθεί πολύ περισσότερες ώρες μαθημάτων.Ντροπή για άλλη μια φορά σε αυτήν και στους χειροκροτητές των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων της. "Κουράσατε.Εχουμε που έχουμε την κούρασή μας,μπαίνουμε να ανταλάξουμε καμιά χρήσιμη πληροφορία,για να γλυτώσουμε χρόνο,έχουμε και τον καθένα να καταστρέφει όλα τα θέματα με άσχετες κρίσεις.
Επειδή αναφέρεσαι σ εμένα δεύτερη φορά, δεν έχει σχέση με το μάθημα το σημερινό μπάχαλο της πρώτης ώρας; Δεν είναι χώρος ενημέρωσης και για τα προβλήματα της πλατφόρμας; ποιος ευθύνεται γι αυτά; ούτε οι αριστεροί ούτε οι καταληψίες ούτε οι εξωγήινοι. Δεν είναι άσχετο γιατί εμείς εκτιθέμεθα όταν τα παιδιά πάνε να μπουν στο μάθημα κ δεν βρίσκουν τον καθηγητη. Αυτή τη στιγμή χάνονται ώρες από την αδράνεια των υπευθύνων. Που οι ίδιοι υπεύθυνοι κάνουν επικοινωνιακή πολιτική πάνω στην απώλεια ωρών για άλλους λόγους. Καθολου άσχετο με το θέμα.
Τυχαίο;Από την στιγμή που είπαμε ότι είδαμε στο usage report, συμμετέχοντες χωρίς στοιχεία και χωρίς έγκριση να έχουν μπει στο μάθημα, βγάλανε αυτήν την δυνατότητα..... Εγώ ήθελα σήμερα να βάλω απουσίες απ'το usage report γιατι μπερδεύτηκα στο μάθημα και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα. Αρα και απουσίες δεν μπορουμε να βάζουμε με σιγουρια... Σχεδόν πάντα έλεγχα και το usage report για να βάλω απουσίες, μετά το τέλος των μαθημάτων....
Λοιπόν, για να τελειώνουμε:Εδειξες την ίδια ευαισθησία που χάνονται άπειρες ώρες εξαιτίας των καταλήψεων;ΟΧΙΑρα μπήκες πάλι εδώ να κάνεις αντιπολίτευση.Δεν ασχολούμαι άλλο.Εχω και πιο σοβαρές δουλειές.Καλή συνέχειαΥ.Γ.Και θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να σβήσουν τα τελευταία μηνύματα,αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι ,γιατί καταλαμβάνεται πολύτιμος χώρος και μπορεί να χαθεί κάποιος ψάχνοντας βοήθεια.Ευχαριστώ
Όλες οι απόψεις είναι χρήσιμες. Πιο χρήσιμη όμως η ανταλλαγή πρακτικών για βελτίωση της κατάστασης. Μπορούμε να κάνουμε από τη μεριά μας όσα περισσότερα μπορούμε στο μέτρο του δυνατού. Αρκετά παιδιά παίζουν και θεωρούν την όλη φάση μια ωραία φάρσα. Για να είναι όλα σωστά και να διασώσουμε τις επόμενες γενιές θα πρέπει το καλοκαίρι να γίνουν ενισχυτικά μαθήματα για να καλυφθούν τα κενά των παιδιών. Κενά που θα φανούν σε διαγνωστικά τεστ. Κάποια παιδιά δουλεύουν πολύ και προχωράνε κανονικότατα. Είναι λίγα όμως τα παιδιά που δεν χάνουν την προσήλωσή τους. Ο μέσος όρος των μαθητών πολύ εύκολα αποπροσανατολίζεται. Και αν δεν έχει τον φόβο δεν μπορεί να λειτουργήσει. Τη συνείδηση της αξίας της γνώσης που χάνει κανείς την διαθέτουν ελάχιστοι. Δημιουργούνται μαθητές πολλών ταχυτήτων. Αυτός είναι ο λόγος που σε Γερμανία και Γαλλία δεν έκλεισαν τα σχολεία. Εδώ βέβαια πρωτοτυπούμε στη φύλαξη των τέκνων. Οι παππούδες τα μεγαλώνουν τα παιδιά.
Σβήσε καλύτερα τον εαυτό σου από το φόρουμ, γιατί καταλαμβάνεις χωρίς λόγο χώρο εδώ.. Θα κάνεις και υποδείξεις κιόλας! Άντε με τον κάθε προβοκάτορα εδώ μέσα!
Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε. Και αντιπολίτευση και ανυπακοή και επανάσταση και ό,τι άλλο θέλουμε... λακέ! Όντως μας κούρασες κι εσύ κι οι όμοιοι σου!
Φασιστική προπαγάνδα είναι να συζητήσουμε για τις τεχνικές δυσλειτουργίες της πλατφόρμας; είμαστε σοβαροί; και στο κάτω κάτω εγω δεν άλλαξα θέμα συζήτησης. αναφέρθηκα στο webex μόνο. για τα λοιπά, εσυ μίλησες.