0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι θεσεις που τους δοθηκαν ηταν μονο στα νησια
οι τελίτσες είναι υπονοούμενα Η ΠΕΑΔ δεν προωθεί τα συμφέροντα όλων των ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας. Εκφράζει κυρίως τις "βασικές" ειδικότητες και συμφωνεί να κοπούν οργανικά κενά από κάποιες ειδικότητες που έχουν πολλά, όπως των
Κάνεις λάθος δόθηκαν σε όλη την Ελλάδα ,δεν ήταν υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν ως δόκιμοι δύο χρόνια,ούτε να εκπληρώσουν διετή οργανική όπως οι υπόλοιποι...ξανά ψαξτο γιατί εγώ που έχασα διορισμό εξαιτίας τους το ξέρω πολύ καλα
Σιγουρα ξερεις παραπανω απο εμας.. Αλλα γενικα στο fb τους βλέπω πολυ ενωτικούς δεν βλέπω να διαχωριζουν τις ειδικοτητες..
ΚΑι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά ΔΕΝ αναγνωρίζουν τα οργανικά κενά
Ομως οι
εδώ φαίνεται ότι είναι στα νησιά, δηλαδή μόνο στις περιοχές που εμφάνιζαν κενά μεταθέσεωνhttp://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFqnM3eAbJzrXdtvSoClrL8vQ7eMRILGAp5MXD0LzQTLaM8BZk1sbae8knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuUA_yh71Q2qL3yDbwIp5jAbUqfaImP2w8ae31SiGdmQv
Aν δεν μεινεις στην αρχη θα δεις οτι υπαρχουν Αρτα, Πειραιας , Χαλκιδικη, Θεσπρωτια, Ευρυτανια , Λακωνια Ροδοπη θεσσαλονικη, κορινθος πελλα κι αλλες περιοχες ..ηταν σε ολη την ελλαδα και δειτε και πρωτοβαθμια κενα επισης ...οτι δοθηκε στη μια βαθμιδα δοθηκε και στην αλλη
Μόνο όπου υπήρχαν εναπομείναντα οργανικά κενά μεταθέσεων και όχι όπου βολεύει στον καθένα ή "πολιτικές αποφάσεις". Στους ΠΕ02 δεν υπήρχαν οι μεγάλες περιοχές διότι δεν υπήρχαν οργανικά κενά μεταθέσεων σε αυτές. Οι περιοχές που λες δεν είναι επιθυμητές από τους μόνιμους και έχουν ακόμα και τώρα οργανικά κενά μεταθέσεων σε διάφορες ειδικότητες
Μόνο όπου υπήρχαν εναπομείναντα οργανικά κενά μεταθέσεων και όχι όπου βολεύει στον καθένα ή "πολιτικές αποφάσεις".Νομίζω ότι έχουμε παρανοήσει κάτι. Ο νόμος επιδιώκει να δώσει προτεραιότητα στους ήδη διορισμένους και όχι στους νεοδιόριστους, όπως είναι άλλωστε φυσικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει καλύψει όλες τις αιτήσεις μετάθεσης προς μια περιοχή για να έχει δικαίωμα να διορίσει στην περιοχή αυτή. Δε σημαίνει ότι πρέπει να δώσει x οργανικά κενά μετάθεσης σε μια περιοχή, να καλυφθούν όλα και να περισσέψουν κάποια για τους διορισμούς. Αν δηλαδή βγάλει σε μια περιοχή 8 κενά φιλολόγων και ικανοποιήσει όλες τις αιτήσεις μετάθεσης (π.χ. έξι), αυτό δε σημαίνει ότι δεσμεύεται να διορίσει μόνο δύο. Ιδίως όταν τα κενά υπολογιστούν σε διαφορετικούς χρόνους, π.χ. Μάρτιο (πριν τις μεταθέσεις) και Ιούλιο, μετά τις αποχωρήσεις. Αν υπάρχει άλλη ερμηνεία, ας τη συζητήσουμε.
Εαν επαναυπολογιστούν σε διαφορετικό χρόνο τότε δεν βγαίνουν μόνο 2. ΘΑ είναι κάποιος άλλος αριθμός. Αλλά αυτός που είναι από τον υπολογισσμό τεκμηριωμένα, όχι για να χωρέσει και ο Τάκης.Εστω ότι δεν ξαναυπολογίζονται τα οργανικά κενά μεταθέσεων και τα εναπομείναντα είναι 2. Λες ότι μπορεί να διορίσει 3? Στο παρελθόν βέβαια έχουν διορίσει 13.Για να δούμε τώρα αν μπορεί να ξαναγίνει!..