0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μουσικός, διδάσκω όμποε. Σε αυτά που λέω θα απαντήσεις ή θα συνεχίσεις την ανάκριση.
Εγώ πάντως εκτός από 2 χρόνια μαθηματικά στη σχολή, έκανα και φυσική 2 εξάμηνα. Λέω όπως οι δάσκαλοι μπορούν να διδάξουν ζωγραφική, αφού έχουν ΤΠΕ (καμία σχέση το ένα με το άλλο, αλλά αν είσαι άσχετος πολλά λες), να μπορούμε κι οι Πληροφορικοί να διδάξουμε φυσική στο Γυμνάσιο. Σιγά το πράγμα. Αφού αυτή είναι η λογική κάποιων, ε ας την επεκτείνουμε.
Μας δουλεύεις,ε; Εσείς δεν πήρατε β ανάθεση τα μαθηματικά; Γιατί να μην πάρουν οι μαθητικοί β ανάθεση την πληροφορική. Δεν ξέρουν word ή excel;Όσο για την πρωτοβάθμια, είναι άλλη βαθμιδα και θέλει διαφορετική παιδαγωγική προσέγγιση. Ο δάσκαλος, εφόσον γνωρίζει το μάθημα είναι καταλληλότερος να το διδάξει από τον πληροφορικό. Όπως δεν μπαίνουν φιλόλογοι και μαθηματικοί στο δημοτικό, έτσι δεν πρέπει να μπαίνουν και πληροφορικοι.
Το βιολί βιολακι.
Οι ΠΕ86 διεκδικουν θεσεις απο τους ΠΕ03 και ισως παρουν ενα καλο κομματι τους.Οι ΠΕ06 θα κανουν το ιδιο στους ΠΕ02.Οι ΠΕ04.01 επισης στους ΠΕ04.04.Μην νομιζετε ομως οτι δεν μας ενοχλει.
Θα την παρεις και τη φυσικη!
Δεν το γνωρίζει το μάθημα... Ναι, λέω αφού γνωρίζω φυσική κι είμαι και στην ίδια βαθμίδα, που δε χρειάζεται διαφορετική παιδαγωγική αντιμετώπιση, να πάρω και τη φυσική ως β ανάθεση. Τώρα που γυρίζει... Τι; Όχι; Αφού τη ξέρω!
Τη δική μου θέση την είπα πριν. Ναι στις β αναθέσεις, εφόσον είναι αμφίδρομες, δηλαδή να πάρεις φυσική, εφόσον δοθεί το δικαίωμα και στον φυσικό να πάρει πληροφορική.Για την πρωτοβάθμια, αντι να φτιάξουν οργανικές για τους Πε86, να δώσουν το μάθημα στους δασκάλους. Εφόσον δεν μπορούν φιλόλογοι και μαθηματικοί στο δημοτικό, δεν μπορούν και πληροφορικοι.
Ναι, trustyourself!Αληθεια, με τη συσταση νεων οργανικων θεσεων, απο ποιους θαρρειτε οτι θα παρετε μεριδιο διορισμων;Απο τους ΠΕ69;Απο τους ΠΕ03 θα παρετε.Συναδελφοι μαθηματικοι, ειστε κι εσεις εδω...Μην αραζετε..