0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελα τωρα...Δυσκολευεσαι εσυ...κανε ενα σεναριο να δεις ποσο ευκολα θα σου βγει.Απο τους ΠΕ03 θα παρεις. Καλα θα κανεις, τετοιοι που ειναι οι ΠΕ03, τούς χρειαζεται ενα χουνερι!
Εσυ εισαι «αθωος» διορισμενος;Θα παρεις απο τους ΠΕ03 για να καλυψεις το ωραριο σου.
Δηλαδή θα ιδρυθούν οργανικές στην πρωτοβάθμια κι αυτό θα κόψει θέσεις ειδικά από τους ΠΕ03. Για εξήγησε το μου λίγο, γιατί δυσκολεύομαι...
Να διδάσκετε το μάθημα σας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Να μπορείτε να διδάξετε μαθήματα άλλων, εφόσον και αυτοί μπορούν να διδάξουν μαθήματα δικά σας. Επίσης δεν είστε δάσκαλοι για να βρίσκεστε στο δημοτικό. Οι σχολές σας δεν έχουν μια σχέση με την παιδαγωγική, και μάλιστα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τους φιλολόγους και δεν τους αφήνουν να κατέβουν στην έκτη δημοτικού, εσείς από πού και ως πού πάτε στην πρώτη;
Μονο αν γίνουν διορισμοί σε αυτά της πρωτο, οποτε δεν θα μπορεί να διοχετευτεί το πλεόνασμα της δευτερο στην τοπική πρωτο, οποτε θα μείνει και θα πρεπει να κάνει μαθηματικά στα γυμνασια
Αρκετα ακουσα τον πονο των ΠΕ86.Δεν συμπασχω.Με θιγετε αμεσα. Θελω να διοριστω κι εγω.Δεν το εχω διπορτο, βλεπεις. Μονο δθμια μπορω να διδαξω τα μαθηματικα μου. Αλλού δεν με παιρνουν.
Κάτσε γιατί τώρα αντιφάσκεις κι είναι κρίμα, γιατί εγώ είμαι γενικά υπέρμαχος σου. Η
ε ναι αυτό. Αλλα εδώ θεωρητικολογούμε αν θέλει να κοψει την κάλυψη των κενων με
Δεν θα τα κοψει τα οργανικα κενα. Που θα βρεις να κανεις μαθημα ομως;Δεν θα πας και στα μαθηματικα του γυμνασιου; Θα πας. Και θα εισαι σουπερ γιατι εισαι καλλιτεχνης!Super86!Αδικημενοι ΠΕ86...Οχι άλλα δακρυα για τους ΠΕ86 απο μενα.