0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν διορίζομαι με κανένα σενάριο. Οι β αναθέσεις να υπάρχουν μόνο αν είναι αμφίδρομες. Στον gvasslελεγα τι μπορεί να σκεφτεί το υπουργείο, ώστε να να διορίσει λιγότερους ΠΕ04. Και φαίνεται ότι θα το κάνει, για να διορίσει τα αγαπημένα του παιδιά, πληροφορικούς, ξενόγλωσσους, θεατρολόγους κλπ.
Μπράβο. Και μια μαϊμού απλώς τα χρησιμοποιεί. Άρα είναι πληροφορικός. Και ο γιος μου στα 5 γράφει και διαβάζει άρα είναι φιλόλογος. Ρε είστε καλά. Απλή χρήση είναι το ίδιο με την επιστημονική κατοχή ενός αντικειμένου; Όπως είπα και πριν. Φτάνει με τα σκουπίδια σας.
ΠΕ03 ειμαι. Και σου λεω και που μενω, gvasilis, αν θες. Θελω να ερθεις να μαλωσουμε.Μην φερεις καποιον ΠΕ86. Εχουν βαρυ χερι αυτοι, ετσι εχω διαβασει...
Η Πληροφορική έχει τόση σχέση με τους υπολογιστές όσο η αστρονομία με τα τηλεσκόπια. Και τώρα ξαναγυρνάμε στο θέμα μας. Πριν γράψετε ένα μήνυμα, βεβαιωθείτε ότι έχει άμεση σχέση με τον τίτλο του θέματος.
δηλαδή στην Κύπρο που υλοποιεί το ίδιο περίπου πρόγραμμα δεν κάνουν εργαστήρια; Δεν είναι κομμάτι αυτό της διδασκαλίας;Μόνο οι θεωρητικές ώρες; Η φυσική και τα υπόλοιπα μαθήματα δεν νοούνται σε κανένα πλαίσιο διαθεματικότητας; Και πάλι θα ρωτήσω το αυτονόητο. Ποιο το νόημα να στοιβάζονται οι ειδικότητες σε κλάδους;Πόσες ειδικότητες έχουν τα σχολεία ανά τον κόσμο; Είναι νορμάλ οι 200 περίπου ειδικότητες, πρακτικά κάθε απόφοιτος κάθε σχολής να θεωρούνται εν δυνάμει εκπαιδευτικοί;Ποιο είναι το νόημα του κλάδου; Καλύτερα να υπάρχουν διακόσιοι κλάδοι για να κάνει ο κάθε ένας το μάθημα της ειδικότητάς του...
Στην Κύπρο όλοι οι ΠΕ04 έχουν μείωση στο διδακτικό τους ωράριο λόγω της ενασχόλησής τους με το εργαστήριο.Τουλάχιστον οι φυσικοί και οι χημικοί, αλλά νομίζω και οι βιολόγοι.Εδώ κόψανε και το τρίωρο του υπευθύνου, και στα 3500 σχολεία μιλάμε για τουλάχιστον 500 ΠΕ04 μείον...Γιαυτό λέω ότι ή έχει ή δεν έχει νόημα να μιλάμε για κλάδο.Μόνο για τις περικοπές έχει;
Πρωτη φορα το ακουω. θα ηταν πολύ καλό να γινει και εδω και ας το ειχαν μόνο οι φυσικοί και ας μην ειχανε αλλες ειδικότητες που πάλι κανουε πειραματα. παλι θα γλυτώναμε,Δεν βρισκω πληροφοριες για αυτο στην κυπρο
Στο λέω με απόλυτη εγκυρότητα από φίλους συναδέλφους που δουλεύουν στην Κύπρο.Δεν θα έλεγα κάτι απλά για εντυπωσιασμό.Όλοι κάνουν πειράματα στα μαθήματα τους υποχρεωτικά. Και όσοι ήρθαν απ' την Ελλάδα υποχρεώθηκαν να προσαρμοστούν.Μιλάμε για τα αυτονόητα.
Η μειωση που ειναι διότι καταλαβαινεις αυτο μπορει να μπει στις διεκδικήσεις μας