0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω περίπου τα ίδια μας νοιάζουν. Παντως διεκδικούμε και οι δυό μας το ίδιο. Τα οργανικά κενά Βιολογίας
Διολισθησε ηθικά. Οχι λεκτικά. Κ ίσως κ πνευματικα. Όσο για την υπόλοιπη τοποθετηση σου.. Αποδείκνυει ότι συμφωνείς μαζί του, μεταξυ άλλων που αποδεικνύει. Όποτε δεν έχουμε να πουμε τπτ.
Ρε αφήστε τον Watson.. αυτός σας πείραξε τώρα! Κάτι ήθελε να πει, αλλά με λάθος διατύπωση ίσως, παλιά ιστορία έτσι κι αλλιώς πια.Εδώ οι βιολόγοι, και ειδικά ο πιο δραστήριος αντι-φυσικός, δεν πάτε και μια βόλτα στο νήμα με τους αντι-εμβολιαστές να εκφράσετε την επιστημονική σας άποψη; Ή μόνο οι φυσικοί σας νοιάζουν και σας ενοχλούν;
Σορυ κιολας, αλλά ανοίχτε νημα "φυσικοι κράζουν βιολόγους", αν θέλετε. Νοου οφενς Landau.. Δεν έχω τπτ με τους φυσικους.
Τα κενα του χρονου θα ειναι πολλα παραπανω....η ενημερωση πρεπει να ξεκινησει απο εμας στο υπουργειο...Δεν κατηγορω προσωπικα κανεναν Βιολογο κανεναν Χημικο κανεναν Γεωλογο....Εμεις φταιμε...που επιτρεψαμε αυτο που εγινε.....Οδυσσεα παραθετεις στοιχεια...αυτα επρεπε να ειναι ηδη πανω...Το τι εγινε τα τελευταια χρονια και το πως και γιατι το ξερουμε ολοι ακομα και αυτοι που φωναζουν οτι αδικουνταν τοσα χρονια απο τους Φυσικους. Ενας κυριος ηταν υπευθυνος για ολη την κατασταση και τον γνωριζουμε ολοι και καλο ειναι να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Νοου οφενς αλλά μου την λες.. αν βρεις έστω ένα μήνυμά μου που να κράζω βιολόγους, να το παραθέσεις και θα σταματήσω να γράφω εδώ.Άλλοι κράζουν άλλους εδώ.. ειδικά τους φυσικούς