0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω στην αυριανή συνάντηση ΟΛΜΕ-ΥΠΑΙΘ να επικρατήσει η λογική, να παρουσιαστούν τα βάσιμα επιχειρήματα που επιτάσσουν απόσυρση της απόφασης και επανασχεδιασμό του πλαισίου υλοποίησης της αξιολόγησης, λαμβάνοντας υπόψιν τις επιστημονικές και θεσμικές επισημάνσεις που έχουν γίνει. Σε αντίθετη περίπτωση (αδιαλλαξία από πλευράς ΥΠΑΙΘ, έλλειψη τεκμηριωμένων επιχειρημάτων από ΟΛΜΕ), ούτε που θέλω να φανταστώ το τί θα μας ξημερώσει η Τρίτη...
Καλημέρα σας,δεν ξέρω αν το βάζω στο σωστό θέμα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω:Είμαι αναπληρωτής και δουλεύω φέτος σε 5 σχολικές μονάδες. Μου έχουν πει ότι θα μου δώσουν δείκτες αξιολόγησης ήδη οι διευθυντές από τις 3 από αυτές.
... Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στα σχολεία της
Άμα είναι προγραμματισμένη τι νόημα έχει η αξιολόγηση; Τ' απροειδοποίητο τεστ έχει αξία. Ο επιθεωρητής οφείλει να προσέρχεται αιφνιδίως ώστε να επιτελεί ευστόχως το σκοπό του. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Επίσης θα 'πρεπε πέραν της παιδαγωγικής επάρκειας να εξετάζεται κι η επιστημονική ευχέρεια του εκπαιδευτικού. Τακτά γραπτά τεστ ανά τέρμινο. Ακόμη κι η όλη συμπεριφορά του οφείλει να 'ναι κοσμία και σύμφωνη με αρχές κι αξίες παραδεδεγμένες προάγουσες τη φιλοπατρία. Τέρμα η ασυδοσία κύριοι. Θα μπει τάξη στην τάξη. Όπως και στη χώρα.
... Ακόμη κι η όλη συμπεριφορά του οφείλει να 'ναι κοσμία και σύμφωνη με αρχές κι αξίες παραδεδεγμένες προάγουσες τη φιλοπατρία. ....
Αρκετοί δεν το κατέχουν το χάρισμα για διάλογο. Για ανεκτικότητα στην αντίθετη άποψη. Υπάρχει προκατάληψη για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση. Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψή του για την κυβέρνηση και την υπουργό συγκεκριμένα θετική ή αρνητική. Ωστόσο μας έχει στα όπα όπα, συνάδελφοι, και δεν το έχετε παραδεχτεί! Από πέρσι μετρήστε τις ώρες που έχουμε χάσει και στην κοινωνία μας έχει πολύ ψηλά η συγκεκριμένη υπουργός! Μια κουβέντα εναντίον μας δεν έχω ακούσει. Αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για όσα ακούμε από τους ανθρώπους του κλάδου μας. Εμείς οι ίδιοι χτυπάμε τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα. Πραγματικά δεν ξέρω τι θέλετε. Ειλικρινά! Ευτυχώς που είχα ήδη φύγει από το σωματείο, όταν με ύβρεις με αντιμετώισαν που ζήτησα το αυτονόητο, να προηγούμαστε στις τοποθετήσεις οι του ασεπ ή έστω να τοποθετούμαστε επί ίσοις όροις με τους έχοντες προυπηρεσία. Από πέρσι η ολμε και οι ελμε μάς έχουν εκθέσει πολλαπλώς και τώρα θα υποστηρίξω την επαίσχυντη αυτή μορφή διαμαρτυρίας. Ακόμη και τα παιδιά μια απουσία τη χρεώνονται στις αποχές. Εσείς δεχθήκατε να απέχετε και χωρίς λόγο και φυσικά χωρίς τίμημα. Σας προκαλώ να δείτε όλες τιης τις δηλώσεις μία προς μία. Ολόκληρο το νομοθετικό έργο και να συμπεράνετε μόνοι σας. Χωρίς τις παρωπίδες της ανεμελιάς και της βολής σας.