0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οκ απεργούμε τη Δευτέρα, αλλά αν βγει παράνομη; Μετά ξεκινάμε την Τρίτη τη διαδικασία αξιολόγησης; Τι θα κάνουμε; Μπορούμε να αρνηθούμε;
Συνάδελφε γιατί αυτή η επιθετικότητα; Εχω πει ότι θα απεργήσω. Απλώς μην βαυκαλιζόμαστε. Οι γονείς δεν θα μας λυπηθούν τη Δευτέρα. Θα μας βρίσουν.
Έσπερος κανένας γονέας δεν θα σε βρίσει....όλοι γνωρίζουν......εδώ και μήνες η κυρία υπουργός σε όλες τις δημοσκοπήσεις όπου υπάρχει και η αξιολόγηση υπουργών είναι τελευταία σε θετικές...πάνω από 60-70% ψηφίζουν αρνητικά το έργο της
Εξηγήστε μου γιατί θα τρελαθώ. Τι εννοεί ο δικαστής με τα 3000 ευρώ;
Συγγνώμη τώρα το είδα και δεν πιστεύω στα μάτια μου... 3000 ευρώ στους αρνητές... Αδιανόητα πράγματα!!!
σε όοποιον συνεχίσσει αποχή εφεξής (καταλαβαίνουμε τι θα βγει κ τη Δευτέρα στο δικαστήριο). Ακόμα περιμένουμε το plan b.
είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσει η ΑΔΕΔΥ
Εγώ θα απεργήσω, αλλά στο σχολείο που είμαι μαζική απεργία δεν θα γίνει, είναι σίγουρο. Εξηγήστε μου και πάλι, 3000 κατά της ΑΔΕΔΥ ή σε κάθε εκπαιδευτική ομοσπονδία; Αυτό το 3χιλιαρο προκύπτει από τον νόμο Χατζηδάκη;Προσωπικά πιστεύω ότι η Κεραμέως με τις αποφάσεις της δεν θέλει να είναι αρεστή στον απλό λαό, αλλά στους ψηφοφόρους των
Το plan b νομίζω θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στην απεργία. Αν είναι ικανοποιητική, λογικά θα είναι μονόδρομος η κήρυξη κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων.