0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΟΛΜΕ δεν έχει στείλει κάτι ,μεχρι τώρα τουλάχιστον.
Οπότε, αγαπητέ leon; Πάντως, στο δικό μας σχολείο ούτε κουβέντα για την αξιολόγηση. Σιγή ιχθύος, που λένε. Έχω και μια απορία: διευθυντής σχολικής μονάδας που δεν έχει υποβάλει ακόμη την έκθεση του σχολείου μπορεί να υποβάλει αίτηση για στέλεχος εκπαίδευσης ή αποκλείεται;
Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας το βράδυ του Σαββάτου. Τι έγραφαν τα τρικάκια ξέρουμε; Κανένας δεν το μάζεψε να το δημοσιεύσει στο διαδίκτυο; Λογικά θα εμπνεύστηκαν από τις 3 αγωγές της Κεραμέως και τις delivery δικαστικές αποφάσεις υπέρ της, καταπνίγοντας τον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών.https://www.alfavita.gr/koinonia/361333_o-roybikonas-ekane-parembasi-sto-spiti-tis-nkerameos
Με ποιο τρόπο; Κυλιόμενες στάσεις εργασίας από τις ελμέ; Οι ίδιες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ μπορούσαν να προκηρύξουν πάλι αα από την αξιολόγηση από τη στιγμή που κρίθηκε παράνομη;
Παράνομη κρίθηκε. Όχι καταχρηστική. Προσφεύγεις στον ΟΜΕΔ κι επαναπροκηρύσσεις. Δεν το 'θελε η ΔΑΚΕ τα ΣΥΝΕΚ και τα ΠΕΚ. Ο λόγος ήταν πως κι οι τρεις δυνάμεις ήθελαν να περάσει η αξιολόγηση. Κι όχι ν' ανακοπεί.
δεν έχεις άδικο...είμαι σε έναν συλλογο όπου με οριακή πλειοψηφία κάναμε απεργία-αποχή κι η διευυθυντρια δηλωσε ότι δεν θα σεβαστει την πλειοψηφία και θα εφαρμόσει την αξιολόγηση...πραγματικα μου ερχεται να αρνηθω να την κανω
την επόμενη φορά πρέπει να γίνει πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το σπίτι της, και καθιστική διαμαρτυρία μέχρι να βγει και να μας μιλήσει.Αν δεν πάει ο μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον μωάμεθ.