0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σαι καλά! Δεν μου έκοψε να μπω στο σάιτ αυτό. Θα προλάβουμε τις πανελλήνιες;
Εμένα με κουράρει ο αδελφός μου από το στρατό κι έπειτα! Να ξέρετε τις ευθύνες σας και αν τυχόν νοσήσετε ενώ είχατε την ευκαιρία να εμβολιαστείτε να δεχθείτε να αναρρώσετε σπίτι. Όχι να παίρνετε τις μεθ των λογικών ανθρώπων! 21.4. Ανοίγει η πλατφόρμα τελικά; Ισχύει; Το νήμα είναι για όσους θέλουμε και αναμένουμε σειρά να εμβολιαστούμε! Όσοι δεν θέλετε ανοίξτε δικό σας να λέτε τον πόνο σας. Άντε και καλή φυματίωση!
Σωστός ο Αίαντας...
Επίσης αν παρουσιάσετε παρενέργειες από τον εμβολιασμό να μην πάτε νοσοκομείο και να αναλάβετε τις εύθυνες σας. Όχι να παίρνετε τις ΜΕΘ των λογικών ανθρώπων που μπορει να έχουν και άλλες αρρώστιες που χρήζουν άμεσης θεραπείας.
Σοβαρά, τώρα???
Σοβαρότατα. Ήταν απάντηση σε σχόλιο που ανάμεσα στα άλλα έλεγε "Να ξέρετε τις ευθύνες σας και αν τυχόν νοσήσετε ενώ είχατε την ευκαιρία να εμβολιαστείτε να δεχθείτε να αναρρώσετε σπίτι. Όχι να παίρνετε τις μεθ των λογικών ανθρώπων!" Εαν λοιπόν δε πρέπει να πάμε εμείς στο νοσοκομείο αν νοσήσουμε τότε και όσοι εμβολιαστούν και παρουσιάσουν παρενέργειες ή και κολλήσουν κορονοϊο δε πρέπει να πάνε νοσοκομείο με βάση τη δική τους λογική. Τους ζητάμε ότι μας ζητάνε. Μη τα θέλετε όλα δικά σας.
Έπειτα κανείς δε με υποχρεώνει να πάρω ινσουλίνη. Αν θέλω την παίρνω. Άρα και το εμβόλιο δε μπορεί να είναι υποχρεωτικό. Ούτε υπάρχουν οι κίνδυνοι που υπάρχουν από τον εμβολιασμό. Όποτε θέλω τη σταματάω.
Περιμένεις σοβαρότητα από άτομο που δηλώνει διαβητικός κι ότι όποτε γουστάρει σταματάει την ινσουλίνη;Θα μου πεις, όταν δεν ντρέπονται να ξεφτιλίζονται δημόσια στο fb, εδώ στην ανωνυμία θα κωλώσουν;