0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εφαρμόζεται γενετική μηχανική σε ανθρώπους.Το εμβόλιο (τα περισσότερα) είναι προϊόν γενετικής μηχανικής, όπως και η ινσουλίνη.Πότε μίλησα εγώ για υποχρεωτικότητα; Θα ήθελα να πειστείτε για τον κοινωνικό ρόλο του εμβολιασμού, αλλά καμία απαίτηση δεν έχω.ΥΓ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους ευπαθείς β ομάδας. Αν είσαι όντως διαβητικός, τρέξε. Φιλικά.
Καλά στους Άγγλους αρέσουν και άλλα πράγματα ... Γενικότερα αυτός ο λαός γουστάρει να τον τρυπάνε...
Το ου φονεύσεις είναι εντολή Θεού. Και προφανώς δε μπορώ να δεχτώ προϊόν φόνου.«Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἤ ἀνθρώποις». Δεν ανέφερα πριν αυτή τη πτυχή γιατί η κουβέντα γινόταν κυρίως για το πόσο ασφαλή είναι ή όχι. Ευχαριστώ για το διάλογο και δε ξαναμιλάω άλλο στη συγκεκριμένη ανάρτηση εκτός ίσως αν προκληθώ προσωπικά. Σε όπους ήμουν απότομος ζητώ συγγνώμη αλλά το ζητούμενο είναι η αλήθεια. Δε πιστεύω στις αγαθές προθέσειςτων κυβερνώντων και των φαρμακευτικών εταιρειών με ετήσιο τζίρο μερικά τρισεκατομμύρια.
να κάνουμε κ ένα γκάλοπ έτσι να δούμε πόσοι εδώ έχουν μια φίλη φίλης της κουμπαράς της γειτόνισσας που δήλωσε θετικό παιδί κ της το πήραν να το πάνε σε δομή;;